SON DAKİKA

Haberertesi

KERİMOĞLU’NUN MAĞDURU CHP GRUBUNDA

KERİMOĞLU’NUN MAĞDURU CHP GRUBUNDA
Bu haber 14 Ocak 2016 - 20:51 'de eklendi ve 881 views kez görüntülendi.

BELEDİYE BAŞKANI KERİMOĞLU’NUN DÖVDÜĞÜ İDDİA EDİLEN ÇALIŞANIN ANNESİ TBMM’DE KILIÇDAROĞLU’NA SESLENDİ
TBMM CHP Gurup toplantısında konuşan Genel Başkan Kemal Kılçdaroğlu, gençlere, çocuklara, kadınlara zulm eden hükümeti değerlendirirken, Başkan Kerimoğlu’nun dayak skandalı ile ilgili gündeme düşen çalışanı Anıl Koç’un annesi Ülkü Koç “Çalışanına zulm eden CHP’li belediye başkanın ne olacak” diyerek Kılıçdaroğlu’na seslendi.
BİR ANNE, BİR PARTİLİ OLARAK SESİNİ DUYURMAYA ÇALIŞTI
Pazar günü yapılacak olan CHP Olağan Kurultayı öncesi son haftalık grup toplantısına İstanbul’dan katılan Anıl Koç’un annesi Ülkü Koç’a kongre öncesi, yaşanacak tatsız bir olayın yaşanmamasını isteyen bazı Milletvekilleri, Ülkü Koç’a müdahale ederek olay çıkarmasının önüne geçti. Genel Başkanla en azından 5 dakika görüşmek istediğini ifade eden Koç’a, kendisini genel başkanla görüştüreceklerini söyleyen vekillere Ülkü Koç, “Ben partiliyim. Partimin için sahada çalışmış bir üyeyim. İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yapmış, cumhuriyetin temel ilkelerini kapı kapı dolaşıp anlatmışım. Zulme, baskıya hayır diyen biri olarak benim çocuğum, ki oda CHP Gençlik Kollarında aktif çalışmış biridir ve önce başkan sonra korumaları tarafından burnu kırılana kadar dövülmüş ve kamera kayıtları karartılmıştır. Ne ilçem, ne il başkanlığı sahip çıkmıyor. Oğlumu sosyal hayatı bitti, psikolojikman mahvoldu. İşinden oldu. Bu partide buna dur diyecek vicdanlı bir allahın kulu yokmu” diye isyan etti.
DERDİNİ MİLLETVEKİLLERİNE ANLATTI
Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, İstanbul Milletvekilleri Ali Şeker ve İlhan Kesici ile tek tek görüşen Ülkü Koç, bu olayın peşini bırakmayacağını, tek başına olsada sonuna kadar savaşacağını ifade etti. Gurup toplantısı öncesi, Gürsel Tekin’le görüştüğünü ifade eden Ülkü Koç, olaydan Tekin’in tüm detayları ile haberdar olduğunu söyleyerek, Tekin’in de kendisini Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüreceğini ama toplantı sonrası ortadan kaybolduğunu söyledi. “Anlıyorum ki, devlet memleket, hak, hukuk, adalet biz sokaktaki vatandaşın umudu. Koltuk sahibi olanların tek derdi koltuklarını korumakmış” dedi. “Aynı bilinçle bende oğlumun geleceğini koruyacağım” diyen Koç, Kılıçdaroğlu’nun da olaydan haberdar olduğunu, fakat delillerin karartıldığını ve yanlış bilgilendirildiğini söyleyerek, “Bu gün olmasada yarın bir şekilde kendisiyle görüşeceğim. Bu işin peşini asla bırakmayacağım” dedi.
KAYNAK: Selvi Sarıtaç/Yaşam Gazetesi

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA