SON DAKİKA

Haberertesi

BÜLENT KERİMOĞLU’NUN ESENYURT AŞKI

BÜLENT KERİMOĞLU’NUN ESENYURT AŞKI
Bu haber 07 Şubat 2016 - 11:02 'de eklendi ve 1.299 views kez görüntülendi.

BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUNU UNUTTU
Bakırköy Belediye başkanı Bülent Kerimoğlu bir kez daha skandal sözlere imza attı.
ARDAHANLI GAZETECİYE ESENYURT SİTEMİ
4 Ardahan Derneğinin üyesi olduğu ve şimdiye kadar 53 Ardahan Derneğinin çatısı altında bir araya geldiği “Ardahan Dernekler Federasyonu” (ARDA-FED) Genel Başkanı Gazeteci Fakir Yılmaz, bir toplantıya davet etmek için aradığı Bakırköy Belediye başkanı Bülent Kerimoğlu’nun bir belediye başkanına yakışmayan, skandal düzeydeki sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
KERİMOĞLU’NUN SORUMLULUK KRİTERİ: “SEÇİLMEK”
Ardahanlıların kendisini Esenyurt’ta belediye başkanı seçmedikleri için onlara karşı bir sorumluluk taşımadığını söyleyen Kerimoğlu, bu sözleriyle de tarihe geçti.
ESENYURT’TA NE OLMUŞTU?
2004 yerel seçimlerinde Esenyurt belediye başkanı Dr. Gürbüz Çapan SHP’nin adayı, Şeref Düz CHP’nin adayı, Necmi Kadıoğlu AKP’nin adayı, Bülent Kerimoğlu ise DSP’nin adayı olarak seçime girmişlerdi. Yapılan bir itiraz üzerine Kerimoğlu’nun DSP’den adaylığı ilçe seçim kurulu tarafından düşürülmüştü. Kerimoğlu ise buna karşılık Babasını DSP’den aday göstermiş ve DSP’nin seçim kampanyasına destek vermişti. Sonuçta üç dönemdir Esenyurt’u yöneten Necmi Kadıoğlu’nun önünü açarak seçimi kazanmasını sağlamıştı. 2009 yılında ise CHP’nin Esenyurt adayı olarak seçime giren Kerimoğlu yine kaybetmişti…
KERİMOĞLU, SEÇİM KAZANDIĞI BAKIRKÖYLÜLERE KARŞI NE KADAR SORUMLU?
Belediye başkanı Kerimoğlu’nun bu sözleri yeni bir tartışma konusu açıyor. Şöyle ki: “madem size seçim kazandıran insanlara karşı sorumluluk taşıyacaksınız, o zaman 2014 yılında sizi belediye başkanlığına seçen Bakırköy halkına karşı ne kadar sorumluluk taşıyorsunuz? Bakırköy halkına hangi yeni hizmetleri sundunuz veya sunacaksınız? Seçimlerin üzerinden geçen iki yılda bir tek proje bile üretemeyip belediyeyi borç batağına sokmaktan ve sürekli tartışma konusu olan bir yönetici olmaktan başka ne yaptınız?” Bu sorulara ne yanıt verileceği merak ediliyor. (Kerimoğlu bunların tersini iddia ederse cevap hakkını yayınlamaya hazırız)
İŞTE O KONUŞMA!
Ardahan Damallı olan bugünün İstanbul Bakırköy İlçesinin Belediye Başkanı olan Dr. Bülent Kerimoğlu, “Ardahan ve Ardahanlılarla ilgili hiç bir sosyal aktiviteye, siyasal çalışmaya, ticari işle kendisinin aranmamasını istedi. Üstelik rica ediyorum” dedi.
ARDA-FED Başkanı olarak mesaj attığım ve davet ettiğim Dr. Kerimoğlu bana dönerek aynen bunları dedi..
Bunlar ile yetinmeyen Kerimoğlu şöyle devam etti. “Eğer Ardahanlılar benim Ardahanlı bir hemşehrileri olduğunu anlayıp, daha önce girdiğim seçimde İstanbul Esenyurt’ta belediye başkanı seçseydiler bugün tabiki onlara karşı bir sorumluluğum olurdu” Kerimoğlu’nun beni şoke den bu çıkışını, “Kerimoğlu’ndan Reddi Ardahan’” olarak değerlendirirken, aynı Kerimoğlu’nun “Beni Ardahan ile ilgili hiç bir etkinliğe, iş birliğine vede siyasi çalışmaya davet etmeyin kardeşim” demesi düşündürücü, bir o kadar da iç acıtıcıdır. Çünkü, “Beni Ardahan ile ilgili toplumsal bir şeye çağırmayın” diyen aynı Kerimoğlu telefondaki bu açıklamasının ardından, “Bana bir doktor olarak ihtiyaç duyarsanız, şahsi bir ihtiyacınız olursa yardımcı olmaya çalışırım” demesi de ayrı bir düşündürücü konu..
Kısacası bundan sonra Ardahan adına, Ardahan Damallı Dr. Kerimoğlu’nu bir daha aramayın. Çünkü Kerimoğlu artık yok…
Fakir Yılmaz / Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED) Genel Başkanı

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA