SON DAKİKA

Haberertesi

KAZIM KURT’TAN CUMHURİYET MESAJI

KAZIM KURT’TAN CUMHURİYET MESAJI
Bu haber 29 Ekim 2015 - 7:38 'de eklendi ve 416 views kez görüntülendi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
İşte Kazım Kurt’un mesajı:
“Türkiye Cumhuriyeti Çağdaş, Laik, Demokratik ve köklü bir ülkedir. Cumhuriyet, Yüksek Ahlaki Değer Ve Niteliklere Dayanan Bir İdaredir.”

Başkan Kurt mesajında; “Mustafa kemal Atatürk’ ün en büyük eserim dediği Cumhuriyet aydınlığın, uygarlığın ve hukukun temelidir. Bizlere düşen en önemli görev, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü korumak, savunmak, Cumhuriyet ışığıyla aydınlanmış bu yolda emin ve güçlü adımlarla ilerlemek, gelecek kuşaklara aydınlık ve çağdaş bir gelecek bırakmaktır.”

Türkiye Cumhuriyeti çağdaş, laik, demokratik ve köklü bir ülkedir. Mustafa kemal Atatürk ün önderliğinde, dayatmalara boyun eğmeden, Cumhuriyet rejimi dışındaki hiçbir yönelime izin vermeden, Cumhuriyetin temel ilkelerini benimseyerek, tüm farklılıklarımızla, kardeşçe birlik ve beraberlik içinde yurduna ve egemenliğine sahip çıkarak, çağdaş değerler ışığında ilerleyeceğini vurgulayan Başkan Kurt, “Bu yönüyle Cumhuriyet, demokratik bir ülkenin bozulmaz simgesidir” ifadelerini kullandı.

“Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa kemal Atatürk’ün ışığında, çağdaş hedeflere ilerleyerek sonsuza kadar yaşayacaktır” diyen Başkan Kurt, “Bu duygu ve düşüncelerle tüm ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA