SON DAKİKA

Haberertesi

KAZIM KURT’TAN 10 KASIM MESAJI

KAZIM KURT’TAN 10 KASIM MESAJI
Bu haber 09 Kasım 2015 - 21:51 'de eklendi ve 376 views kez görüntülendi.

ATATÜRK DEVRİMLERİNDEN TAVİZ YOK
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, 10 Kasım Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77’nci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
SEVGİ VE SAYGIMIZ HİÇ EKSİLMEYECEK
Başkan Kurt mesajında, ilke ve devrimleriyle Cumhuriyet’imizin kurucusu, Uluönder, büyük komutan ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün gönüllerdeki eşsiz yerinin değişmeyeceğini, O’na duyulan sevgi, saygı ve özlemin hiç eksilmeyeceğini belirtti.
“21. YÜZYILIN SORUNLARINI 1920’LERDE GÖREN LİDER”
Başkan Kurt, Mustafa Kemal Atatürk’ün üstün nitelikleri, ileri görüşlülüğü, liderliği, siyasi ve askeri başarıları ile bu yüzyıl içerisinde bir kere dünyaya gelen liderlerden birisi olduğuna, yaşadığı çağa damgasını vurduğuna dikkat çekerek, şu ifadelere yer verdi: “Her gün Atatürk’ ü daha fazla özlediğimizi hissediyoruz. Çünkü yapılanları, 21. Yüzyılda yaşananları görünce ve bunları 1920’lerde 1930’larda keşfeden bir insanı öğrenince etkilenmemek ve özlememek mümkün değil. Atatürk’le ilgili herkes elini vicdanına koyarak düşünmeli. İlke ve devrimlerini, çağdaş düşünce sistemini gönülden benimsemelidir. Bizim bugün gördüğümüz tüm olumsuzlukları geçmişte keşfeden ve altını çizen bir kişiye her gün daha fazla hayranlık duyuyoruz. Bugün Atatürk aramızda yok diye onun düşüncelerinden ilke ve devrimlerinden taviz vermek, onun ışığından, yolundan sapmak söz konusu bile olamaz. Biz bir kişi de kalsak bu uğurda mücadeleye devam edeceğiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizler için kurduğu Cumhuriyet’e, onun ilke ve devrimlerine her zaman sahip çıkacak, Cumhuriyet’imizi daha aydınlık yarınlara ulaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 77’nci yıl dönümünde saygı, rahmet ve büyük bir özlemle anıyorum.’’

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA