SON DAKİKA

Haberertesi

KARŞIYAKA’YA YENİ SAHA

KARŞIYAKA’YA YENİ SAHA
Bu haber 30 Kasım 2016 - 9:59 'de eklendi ve 600 views kez görüntülendi.

1800 KİŞİLİK YENİ FUTBOL SAHASININ YAPIMI DEVAM EDİYOR
Hayata geçirdiği fiziki projeler ve yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerle Karşıyaka’nın ‘Spor Kenti’ kimliğine güç katan Karşıyaka Belediyesi, yeni bir yatırıma daha imza atıyor. Zübeyde Hanım Mahallesi’nde, amatör küme maçlarının oynanması için inşa edilen 1800 kişilik futbol sahası, önümüzdeki Mart ayında hizmete açılacak.
İNŞAAT ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
Karşıyaka Belediyesi tarafından, amatör küme ve alt liglerdeki maçların oynanması için geçtiğimiz ay temeli atılan Zübeyde Hanım Mahallesi Futbol Tesisi’nin inşaatı hızla ilerliyor. Proje kapsamında; Belediye Şantiye Tesisleri’nin yan tarafındaki arazide, FIFA standartlarına uygun bir sentetik çim saha ile 1800 kişilik tribün yapılıyor. Tribün betonarmesi ile çelik imalatlarını yüzde 70 oranında tamamlayan ekipler, montaj aşamasına geçti. Saha içi mıcır dolgusu tamamlanırken, alan çim serme çalışmasına da hazır hale getirildi.
TAM DONANIMLI BİR TESİS
Tesiste; amatör kümede ve alt liglerde mücadele eden takımların müsabakalarının oynanabileceği kapasitedeki sahanın yanı sıra, bir de antrenman sahası yer alacak. Gece maçları için aydınlatma sistemi kurulacak. Modern tesiste; futbolcu soyunma odaları, hakem odası, basın odası, tuvaletler ve otopark da yer alacak.
MART AYINDA HİZMETE SUNULACAK
Tesisi önümüzdeki Mart ayında törenle hizmete açmayı hedeflediklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Spor Kenti Karşıyakamızda amatör kümede ve alt liglerde mücadele eden takımların tesis ihtiyacına ilaç olacak bir yatırımı hayata geçiriyoruz. Sporcularımıza donanımlı, sağlıklı ve çağdaş bir ortam sunacak bu yatırım sayesinde, daha çok çocuk ve gencimizi de sporla buluşturacak; geleceğin yıldızlarını yetiştireceğiz” dedi.
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA