SON DAKİKA

Haberertesi

KARŞIYAKA’NIN GURURU ŞAMPİYON

KARŞIYAKA’NIN GURURU ŞAMPİYON
Bu haber 04 Aralık 2015 - 22:10 'de eklendi ve 344 views kez görüntülendi.

AKPINAR’DAN MİLLİ SPORCUYA DESTEK ÇAĞRISI
Karşıyaka’nın gururu, ‘Dünya Şampiyonu’ milli okçu Demir Elmaağaçlı, Dünya Okçuluk Federasyonu tarafından yılın en iyi sporcularını belirlemek için düzenlenen oylamada aday gösterildi.
BAŞKAN AKPINAR: ELMAAĞAÇLI, ÜLKEMİZİ TEMSİL EDEN TEK SPORCU. ŞİMDİ SIRA BİZDE”
Listedeki tek Türk sporcu olan Demir’e destek isteyen Başkan Akpınar, “Demir, Dünya Okçuluk Kupası Finalleri’nde altın madalya kazanan ilk Türk sporcu olarak tarih yazdı. Meksika’da İstiklal Marşımızı dünyaya duyuran, Türk Bayrağımızı göndere çektiren genç sporcu, gurur kaynağımız oldu. Demir’in Dünya Okçuluk Federasyonu tarafından başlatılan oylamada yılın sporcusu seçilebilmesi için şimdi sıra bizde. Herkesten oy bekliyoruz” dedi.
DÜNYA ŞAMPİYONU
Federasyonun internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen oylamada, 5 ayrı kategoride, toplam 25 sporcuya yer verildi. Listedeki tek Türk sporcu ise Demir oldu. 25 yaşındaki başarılı sporcu, geçtiğimiz Ekim ayında Meksika’da gerçekleşen Dünya Kupası Finalleri’nden “Dünya Şampiyonu” olarak dönmüş, Türkiye’ye ve Karşıyaka’ya büyük sevinç yaşatmıştı.
NASIL OY VERECEKSİNİZ?
Oylamaya katılmak için; awards.worldarchery.org linkine girdikten sonra, ‘vote now’ sekmesi seçiliyor. Açılan sayfada, tercih edilen sporcunun resmi tıklanarak yeşil bir çerçeve oluşması sağlanıyor. Oylamayı tamamlayabilmek için, 5 kategorinin her birinde bir sporcunun seçilmesi gerekiyor. Son olarak e-mail adresi girilerek oylama tamamlanıyor. Ayrı mail adresleriyle birden fazla oy verilebiliyor. Sporcuların derecesinin belirlenmesinde; yüzde 50 oylama sonuçları, yüzde 50 de Dünya Okçuluk Federasyonu yetkililerinin görüşleri etkili olacak. Oylama 31 Aralık 2015’te sona ererken, sonuçlar 29 Ocak 2016’da açıklanacak.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA