SON DAKİKA

Haberertesi

KARŞIYAKA’DA FOTOĞRAF ZAMANI

KARŞIYAKA’DA FOTOĞRAF ZAMANI
Bu haber 19 Şubat 2016 - 14:49 'de eklendi ve 388 views kez görüntülendi.

KARŞIYAKALILAR İLÇENİN TANITIMINA FOTOĞRAFLARIYLA KATKI SUNABİLECEK
“Senin gözünden Karşıyaka”
Karşıyaka Belediyesi, ilçenin tüm güzelliklerini vatandaşlara yansıtmak ve sosyal medya üzerinden görsel bir birikim oluşturmak için ‘Senin Gözünden Karşıyaka’ isimli fotoğraf uygulaması başlattı. Çekilen fotoğraflar, Twitter ve Facebook üzerinden, #MutluKarşıyaka başlığı altında belediyeye gönderilecek ve belediyenin sosyal medya hesapları aracılığıyla da beğeniye sunulacak.
EN İYİ FOTOĞRAFLARI BELEDİYE DE PAYLAŞACAK
Proje kapsamında vatandaşlar, Karşıyaka’yı ve kentte yaşamı anlatan fotoğraflarını; Facebook, Instagram ve Twitter’da #MutluKarşıyaka başlığı ile yayınlayacak. Her gün, bu fotoğraflar arasından seçilecek en yaratıcı ve estetik kareler, belediyenin sosyal medya hesaplarından binlerce takipçiyle paylaşılacak.
FOTOĞRAF SANATI ÖZENDİRİLECEK
Seçilen fotoğraflar, daha sonra ise sergiye dönüştürülecek. Uygulama sayesinde hem fotoğraf sanatı özendirilecek hem de ilçenin tanıtımına katkı sağlanacak. Belediye paylaşımlarında, eser sahipleri de etiketlenecek. Böylece, fotoğraf tutkunları çalışmalarını daha fazla insana tanıtma imkanına kavuşacak. Karşıyaka’nın güzelliklerinin ölümsüzleştiği karelerle, geniş bir fotoğraf arşivi de oluşturulacak.
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA