SON DAKİKA

Haberertesi

KARŞIYAKA İEF’DE BEĞENİ TOPLADI

KARŞIYAKA İEF’DE BEĞENİ TOPLADI
Bu haber 29 Ağustos 2016 - 9:26 'de eklendi ve 279 views kez görüntülendi.

85. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI KARŞIYAKA BELEDİYESİNİ DE AĞIRLIYOR
Karşıyaka Belediyesi, bu yıl 85’inci kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’na, 210 metrekarelik dev stantla katıldı. 3 No’lu Holde ziyaretçilerini bekleyen Karşıyaka standı, ilk günden yüzlerce kişiyi ağırladı. Gösteri ve şovlar, katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.
KARŞIYAKA’NIN DEV STANDINA BÜYÜK İLGİ
Karşıyaka Belediyesi’nin, İzmir Enternasyonal Fuarı için hazırladığı 210 metrekarelik tanıtım standı, ilk günden ziyaretçilerin ve katılımcıların ilgi odağı oldu. 3. Hol giriş kapısının yanında açılan stant, misafirlerini, Karşıyaka’nın simgesi olan anıtın 3 metrelik dev maketi ile karşıladı. Belediyenin yatırım ve projelerinin tanıtıldığı masalar ve Üretici Kadın Kooperatifi standı ziyaretçilerin akınına uğrarken görsel şovlar da keyifli anların yaşanmasına neden oldu.
GÖSTERİLER BÜYÜLEDİ
Bir ilçe belediyesi tarafından kurulan kadrolu ilk orkestra olan Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası, verdiği mini konserle fuar ziyaretçilerini büyüledi. Karşıyaka Belediyesi’nin halk oyunları ve jimnastik grupları da muhteşem gösterilerle geceye renk kattı. Fuara gelen ünlü isimler de farklı zamanlarda Karşıyaka standının konuğu olacak.
KARŞIYAKA’NIN FUAR PROGRAMI:
29 Ağustos Pazartesi: Karşıyaka Halk Dansları Grubu ve Flash mob gösterileri
30 Ağustos Salı: Karşıyaka Halk Dansları Grubu, Karşıyaka Jimnastik Grubu gösterileri ve Düş Gezginleri Müzik Grubu ziyareti
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA