SON DAKİKA

Haberertesi

KARŞIYAKA FUAR’DA İZ BIRAKTI

KARŞIYAKA FUAR’DA İZ BIRAKTI
Bu haber 07 Eylül 2016 - 10:07 'de eklendi ve 312 views kez görüntülendi.

85. İZMİR ENTENASYONAL FUARININ YILDIZI KAŞIYAKA OLDU
85. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nın yıldızı Karşıyaka oldu. Projeleri ile dikkat çeken Karşıyaka Belediyesi, etkinlik ve gösterilerle de fuara renk kattı. Standı ziyaret eden Başkan Akpınar da misafirlere yatırımları anlattı.
BAŞKAN AKPINAR KONUKLARI AĞIRLADI
Türkiye’nin en büyük ve köklü fuar organizasyonlarından biri olarak kabul edilen ve bu yıl 85’inci kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 26 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti. Karşıyaka Belediyesi de açtığı 210 metrekarelik dev stantla fuarda yer aldı. Ziyaretçilerin ilgi odağı olan stant, 10 gün boyunca binlerce kişiyi konuk etti. Karşıya Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da meclis üyeleri ve muhtarlar ile stantta misafirlerini ağırladı, belediye yatırımlarını anlattı.
DEV STANDA BÜYÜK İLGİ
Karşıyaka standı misafirlerini, ilçenin simgesi olan anıtın 3 metrimageelik dev maketi ile karşıladı. Belediyenin yatırım ve projelerinin tanıtıldığı masalar ile Üretici Kadın Kooperatifi’nin iletişim ve satış noktası ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.
YATIRIMLAR TANITILDI
Fuar boyunca; belediyenin eğitim, teknoloji, çevre gibi farklı alanlardaki projeleri ile yatırımları tanıtıldı. Uluslararası çalışmalar ve ödüller, kültürel ve sanatsal faaliyetler, çocuklara ve gençlere yönelik hizmetler de konuklara aktarıldı. Sunulan görsel şovlar da fuara renk kattı.
RENKLİ GÖSTERİLER
Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası, verdiği mini konserle fuar ziyaretçilerini büyüledi. Karşıyaka Halk Dansları Grubu’nun gösterileri ve Düş Gezginleri konseri de büyük ilgi gördü. Ayrıca; ‘Aktif Şehir Karşıyaka’ ruhu fuara taşındı; judo, jimnastik ve bisiklet gösterileri sunuldu. Ziyaretçilerin de katılımı sağlanan çeşitli etkinliklerle, aktif yaşama dair farkındalık yaratıldı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA