SON DAKİKA

Haberertesi

KADİR POLAT PARTİLİLERLE BULUŞTU

KADİR POLAT PARTİLİLERLE BULUŞTU
Bu haber 29 Kasım 2015 - 14:38 'de eklendi ve 810 views kez görüntülendi.

CHP BAŞAKŞEHİR İLÇE BAŞKAN ADAYI KADİR POLAT PROJELERİNİ AÇIKLADI
Cumhuriyet Halk Partisinde ilçe kongreleri başladı.
Bu haftasonu İstanbul’un bir çok ilçesinde ilçe kongreleri yapılıyor. Önümüzdeki haftasonu tamamlanacak kongreler için ilçe başkan adayları da yoğun bir çalışma yürütüyor.
KADİR POLAT BAŞAKŞEHİR’E “DEĞİŞİM VE BAŞARI” SÖZÜYLE ADAY OLDU
Sabah mesaisine Güvercintepe’de ilçe delegeleri ve partililerle kahvaltıda buluşan Kadir Polat, Bahçeşehir gölet Mevkiinde ilçe delegeleri ve partililerle bir araya geldi.
“MAHALLE VE SOKAKLARDA OLACAĞIZ”
Partililere kısa bir konuşma yapan Kadir Polat, adaylık gerekçelerini de anlattı. Başarısızlar üzerine siyaset yapmayacaklarını ifade eden Polat, “Değişim, başarı ve şeffaflık” sözü verdi. Kaliteli bir yaşam için projeler geliştireceklerini söyleyen Polat, hukukçular, doktorlar, psikologlar ve işadamlarından oluşan çalışma gurupları ile gece gündüz çalışarak vatandaşlara sahip çıkarak CHP’yi anlatacaklarını ifade etti.
“YOKSULLARI DOYURMAK YERİNE YOKSULLUĞU YENMEK”
Sosyal politikalara ağırlık veren Kadir Polat, “12 Eylül döneminden gelen bir arkadaşınızım. Örgütlenmeyi iyi bilirim, gençlere eğitim dönemlerinde ulaşarak üniversite dönemine kadar yanlarında olursak bizi ve Cumhuriyet’in değerlerini daha iyi tanırlar. İlçemizde yoksul yurttaşların yaşadığı mahalleler var, “makarnaya kömüre teslim oluyorlar” demek yerine oradaki kadınlara istihdam yaratacak projelerle kapılarını çalacağız. Biz yoksulları doyurmanın peşinde olmak yerine onların makus talihini değiştirmek ve kaliteli ir yaşamın herkesin hakkı olduğunu anlatmak için mücadele etmeliyiz” dedi.
“İLÇEYİ MODERN BİR BİNANIN MÜLK SAHİBİ YAPACAĞIZ”
Eğitim ve konferans merkezinin de olduğu bir ilçe merkezini CHP Başakşehir ilçesine kazandıracağının da sözünü veren Polat, daha sonra partililerin sorularını da yanıtladı.
image
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA