SON DAKİKA

Haberertesi

İNNOVİA SAKİNLERİNİN İSYANI

İNNOVİA SAKİNLERİNİN İSYANI
Bu haber 13 Şubat 2016 - 16:45 'de eklendi ve 4.215 views kez görüntülendi.

İNNOVİA 2 KAT MALİKLERİ VE SAKİNLERİ AİDAT ZAMLARI, AKARYAKIT AVANSI VE YÜKSEK FON AVANSINA KARŞI AÇIKLAMA YAPTILAR
Yüksek aidat artışı, akaryakıt avansı, yüksek fon avansı ve tapularını yeşil inşaattan alamayan 1400 civarındaki site sakinimiz için kat maliklerini, kiracıları ve kamuoyunu bilgilendirmek için, 3766 bağımsız bölümün yer aldığı, yaklaşık 14 bin kişinin yaşadığı innovia 2 kat malikleri ve sakinleri olarak itiraz dilekçelerini site yönetimine verdi.
ESENYURT YEŞİLKENT MAHALLESİ NAZIM HİKMET BULVARI ÜZERİNDE BULUNAN İNNOVİA 2 SİTE GİRİŞİNDE BİR BASIN AÇIKLAMASI YAPAN SİTE SAKİNLERİ ŞUNLARI İFADE ETTİ
“Bizler öğrenci, emekli, orta gelir düzeyinde ücret kazanan ve aidatlarını, faturalarını düzenli ödeyen site sakinleri olarak yapılan yüzde 30 ile yüzde 50 arasındaki aidat zammını, akaryakıt ve daire başı yaklaşık 2.300 TL ye varan yüksek fon avansı ile innovia 2 yönetimi tarafından gelirlerimizin çok üstünde bir ödemeye maruz bırakılmış bulunmaktayız. Siz değerli basın ve kamuoyuna dağıtacağımız innovia 2 denetim kurulu raporunda belirtilen olumsuz hususlar ve belirtilen öngörüler neticesinde, ciddi bir yönetim zafiyeti sonucu biz site sakinleri, bu borçlarla karşılaşmış durumdayız.”
1400 MALİK MAĞDUR HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATTI
“Aynı zamanda sitemizde 1400 civarında malik, yeşil inşaattan tapularını alamamıştır. Tapularını alamayan kat malikleri, ne yazık ki temsil sıkıntısı yaşamaktadırlar. Bu konuyla ilgili yasal girişimlerin yapılması amacıyla ivedilikle biraraya gelinmesi gerekmektedir. Konuyla ilgili avukatlarımız çeşitli çalışmalara başlamıştır.”
İNNOVİA SAKİNLERİ NE İSTİYOR?
“Bu olumsuzluklar sonucu ortaya çıkan artışların makul seviyeye getirilmesini, kişi yada kurumlardan alacakların tahsili için daha özverili çalışılmasını, konser ve eğlence gibi lüks masraflardan kaçınılmasını, huzur hakkı adı altında belirtilen yüksek ücretlerin temsili bir seviyeye çekilmesini, harcama kalemlerinin bütçede belirtilen ölçüde kullanılmasını, tasarruflu bir plan dahilinde hareket edilmesini ivedilikle istiyoruz. İnnovia 2 kat maliklerine, site sakinlerine, sivil toplum örgütlerine, kamuoyuna ve siz değerli basın kuruluşlarına önemle duyurulur…”
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA