SON DAKİKA

Haberertesi

HÜSEYİN ÖZKAHRAMAN YAZDI

HÜSEYİN ÖZKAHRAMAN YAZDI
Bu haber 23 Mart 2016 - 12:21 'de eklendi ve 467 views kez görüntülendi.

CHP BAHÇELİEVLER ESKİ İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÖZKAHRAMAN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Son genel seçimlerde CHP’de “önseçime girerek” Milletvekili Adayı da olan Bahçelievler eski ilçe başkanı Diş Doktoru Hüseyin Özkahraman Türkiye’deki gelişmeleri ele aldığı yazıda CHP’lilerin de “ne yapması” üzerine önerilerde bulunuyor.
İşte o yazı:
TOPLUMU ESİR ALMAYA ÇALIŞAN KABUS VE DERİN SESSİZLİK…

Ülkemiz bu günlerde belki de tarihinin en zor sürecini yaşıyor. Orada burada patlatılan canlı bombalar Türkiye’nin bir bölgesinde süren çatışma ortamı ve onlarca kaybettiklerimiz bugünün bir gerçeği olsa gerek. Ne zaman biter yada ne kadar sürer bilinmez ama bitmez tükenmez acılar, göz yaşları, yolsuzluk ve yoksulluklar bir kâbus gibi toplumu teslim almaya devam ediyor. Derin bir sessizlik ve umutsuz bir bekleyiş topluma hâkim olmuş durumda. Sanki bir daha onarımı olamayacak yeni bir toplum modelinin izlemini veriyor.
UMUDU ÖRGÜTLEMELİYİZ
Bilim insanları sağlığın ve uzun yaşamanın sırrı; “Metabolik program yapmaktan geçer” der. Ayarı bozulmuş metabolizmamızı yeniden normale çevirmektir bunun adı.Yani hastalığın nedenlerini ortadan kaldırmaktır, işte o zaman iyileşme, herhangi bir tedavi sürecini beklemeden gerçekleşir. Emperyalizme karşı Kurtuluş Savaşı ile yeni bir cumhuriyet hasta Osmanlı toplumunun üzerinde kurulmadı mı? Bugün de “Dün dünde kaldı” diyerek olumsuzlukları olumluya çevirecek hayatı, umudu ve yeni bir toplumun inşaasını örgütlemeyi temel alacak bir çalışmaya ihtiyacımız var.
BİZLERE DÜŞEN GÖREV
Bugün acil yapılması gereken şey, sana düşman, bize düşman ülkeye düşman, insanlığa düşman bu aciz ve basiretsiz yönetimden kurtulmaktır. “Haydiyin! Hep birlikte ayağa kalkalım. Demokratik bir toplumun inşâsında görev alalım. Usta olalım, ırgat olalım. Gerektiğinde de; Mahirler Denizler gibi Emperyalizme şovenizme ve ırkçılığa karşı yeni Mustafa Kemaller olalım.”
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA