SON DAKİKA

Haberertesi

HANDAN TOPRAK’TAN ENGELLİLER MESAJI

HANDAN TOPRAK’TAN ENGELLİLER MESAJI
Bu haber 11 Mayıs 2016 - 10:52 'de eklendi ve 373 views kez görüntülendi.

Başkan Dr. Handan Toprak, “Engelleri Birlikte Aşacağız”
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayındı.

Başkan Dr. Toprak, “Engelsiz Belediyecilik” anlayışı içerisinde Avcılar’da yaşayan engelli hemşehrilerimizin sosyal hayata katılmaları yönünde çalışmalarımız ve projelerimiz devam edecek dedi.
BAŞKAN TOPRAK: “TOPLUMSAL BİR SORUN”
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nın engelli bireylere yönelik toplumsal bilinç ve farkındalığı arttırması açısından önemli olduğunu belirtti. Hayatı paylaşmak için engel olmadığını belirten Başkan Dr. Toprak, bedensel ve zihinsel farklılıkların yalnızca engellileri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren, teşhisten iyileştirmeye, özel eğitimden rehabilitasyona, istihdamdan sosyal hizmetlere kadar genel bir anlayışla ele alınması gereken toplumsal bir sorun olduğunu söyledi.
“ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ”
Başkan Dr. Handan Toprak, kişinin doğuştan gelen, yada sonradan edindiği engelinin gündelik, iş ve özel yaşamında olabildiğince az hissedebilir hale geldiği bir yaşam için çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Engelli vatandaşlarımızın, yaşlı yurttaşlarımızın ve ailelerinin yaşamlarını daha kolay ve yaşanır kılmak adına gösterdiğimiz hassasiyet ve çabalar, hayata karışmak, hayatı paylaşmak için evden dışarı atılan her bir adım bile birleştiğinde, yaşadığımız kent daha da değişip renklenecek ve farklı anlamlar kazanacaktır. Kentimiz, ülkemiz ve dünya, başarı ve mutluluk için hiçbir fiziksel yada zihinsel engelin aslında bir engel olmadığını gösteren örneklerle dolu. Bu örneklerin asla tükenmemesi ve karşılıklı çabanın sonsuza kadar sürmesi dileğiyle.
Yalnız 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda değil, hayatın her alanında engelleri birlikte aşacağımızı ifade ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum
” dedi.
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA