SON DAKİKA

Haberertesi

HANDAN TOPRAK’IN MUTLU GÜNÜ

HANDAN TOPRAK’IN MUTLU GÜNÜ
Bu haber 23 Ocak 2016 - 15:44 'de eklendi ve 775 views kez görüntülendi.

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI TOPRAK OĞLUNUN NİKAHINI KENDİSİ KIYDI
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’ın oğlu Endüstri Mühendisi Can Kaban ile Mimar Nur Erten Yeşilköy’deki bir otelde düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.
BAŞKAN TOPRAK KONUKLARINI KAPIDA KARŞILADI
Avcılar belediye başkanı Dr. Handan Toprak ve Nur Erten’in ailesi düğüne gelen konuklarını kapıda karşılayarak “hoşgeldiniz” dediler.
MİLLETVEKİLLERİ, BELEDİYE BAŞKANLARI VE SEVENLERİ TOPRAK’I YALNIZ BIRAKMADILAR
Başkan Dr. Handan Toprak’ın davetlileri kapıda karşıladığı düğün törenine, CHP Parti Meclis Üyesi ve genel başkan yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Milletvekilleri İlhan Kesici, Gürsel Tekin, Ali Şeker, Ali Akyıldız, Eren Erdem, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Nurettin Sözen, Şişli Belediye Eski Başkanı Mustafa Sarıgül, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Türk Halk Müziği Sanatçısı Arif Sağ ve yaklaşık Bin 500 davetli katıldı.
BAŞKAN BU SEFER KENDİ OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, cübbesini giyerek oğlunun nikahını kıydı. Başkan Dr. Toprak nikah öncesi yaptığı konuşmada, hayatı kaybeden işadamı ve sanayici Mustafa Koç ve değerli siyaset adamı Tunceli Milletvekili Kamer Genç’i kaybettiklerini belirterek başımız sağolsun dedi. Başkan Dr. Handan Toprak daha sonra oğlu Can Kaban ve Nur Erten’in nikahını kıydı. Nikah şahitliklerini ise milletvekilleri ve belediye başkanları yaptı. Başkan Dr. Handan Toprak, genç çifte mutluluklar dilerken, çiftin Atatürk’ün izinden giden evlatlar yetiştireceklerini söyledi. Çiftin evlilik cüzdanlarını ise İstanbul Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Nurettin Sözen verdi.
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak düğün sonrasında, mutluluklarını paylaşan davetlilere teşekkür etti.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA