SON DAKİKA

Haberertesi

GİNE’NİN SORUNLARINI ÇÖZECEK!

GİNE’NİN SORUNLARINI ÇÖZECEK!
Bu haber 03 Mart 2016 - 20:10 'de eklendi ve 361 views kez görüntülendi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, GİNE CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNİ DE DEĞİŞTİRMEYE KARAR VERDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “hatta buradaki Cumhurbaşkanlığı külliyesini de değiştirmek faydalı olur, çok daha güzel bir hale gelmiş olur.” dedi.
ERDOĞAN, DÜNYANIN ÖBÜR UCUNDA CHP’Yİ ELEŞTİRDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gine ziyareti sırasında düzenlenen basın toplantısında yeni anayasa konusunda açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında CHP’ye eleştirilerde bulundu.
“TÜRKİYE’DE YAPTIĞIMIZ UYGULAMAYI BURADA YAPABİLİRİZ”
Erdoğan, “Buranın ciddi manada ulaşım altyapısının ve altyapının ele alınması gerekiyor. Gine’de sosyal konutlar yapma noktasında adımlar atmalıyız. Yol kenarlarındaki o inşaatların halini gördünüz, dolayısıyla bunlar bize sorumluluk yüklüyor.” dedi.
“BURADAKİ CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNİ DE DEĞİŞTİRMEK FAYDALI OLUR”
“Türkiye’de alt ve orta gelir gruplarına yaptığımız uygulamayı burada yapabiliriz. İlk etapta gösterilecek yerlere bu konutlar yapılabilir ardından yol kenarındaki konutlar yıkılarak yeni bir yapılanmanın yapılması sağlanabilir, hatta buradaki Cumhurbaşkanlığı külliyesini de değiştirmek faydalı olur, çok daha güzel bir hale gelmiş olur. Çünkü balkona çıkıp denize baktığımız zaman dedim ki burası Gine’nin makamına yakışmıyor, bunu da halletmemiz lazım.”
“GİNE CUMHURBAŞKANINA DOĞUMGÜNÜ HEDİYESİ 50 TANE OTOBÜS “
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sayın Cumhurbaşkanının yarın doğum günü ve ben bir doğum günü müjdesi vermek istiyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz Gine başkentine 50 tane otobüs hibe ediyor. Bu otobüslerin tüm bakımlarını yapıp, buradan bir heyeti davet edip yetiştirecekler” dedi. Gine Devlet Başkanı Alpha Conde Erdoğan’a sarılarak teşekkür etti.
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA