SON DAKİKA

Haberertesi

FAZIL SAY’DAN İCE’YE SERT YANIT

FAZIL SAY’DAN İCE’YE SERT YANIT
Bu haber 16 Nisan 2023 - 9:12 'de eklendi ve 17 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
NE YAZACAĞIMIZI SANA MI SORACAĞIZ?
Ünü sınırları aşan Piyanist Fazıl Say sosyal medya hesabından Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye yanıt verdi.
Say, İnce’ye seslenerek “Ne içeceğimizi bu yaşımızda ne yazacağımızı sana mı soracağız?” dedi.

İnce’nin Sanatçıların kendisine yönelik eleştirilere karşı “Sözde sanatçılar” ifadesine yanıt veren Fazıl Say şunları ifade etti.

SANA NE!
Kim ulan sözde sanatçı? @vekilince Kim? Kime ne diyorsun ?
Viskisini yudumlayanlarmış? Sana ne? Kahvemi yudumluyorum ya da su içiyorum sana ne? Ne içeceğimizi bu yaşımızda ne yazacağımızı sana mı soracağız? Korede hayvanat bahçesinde Goril’in şartları düzelsin diye 130bin imza var.

BU HALK’A KÖTÜLÜK
Bu kadar kritik bir seçimde, başarmak, aydınlığa varmak da bu kadar yakınken, bir araya gelmeyi başarmış bir muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu. Bilgisizliğe, kültürsüzlüğe , sıradan bir şovmene, bir ikinci RTE vakasına oy verecek lüksü yok bu halkın.

NEYE YARAR?
Alacağı oy %2 olsa ne olur 3 olsa ne olur? Kendi işine mi yarar? Yıllarca, yıllarca koca bir blok oyu yenebilmek için, bir imkansızı başarabilmek için bunca emek vermiş bir ittifakı yıpratmaktan başka neye yarar? Korkuyor muşuz ondan.. vayy bee.. Marifet yani korkutmak?

KILIÇDAROĞLU’NA ÖVGÜ
Kemal beyi, tüm sabrı, tüm bütünleştireciliği, tüm gerçekçiliği, mütevaziliği, ve umutlarımızı sürekli yeniden yeşerttiği için bir kere daha kutluyorum. Bu seçimi büyük bir rahatlıkla ve büyük farkla kazanacak. “Erdem”e varmış bir Cumhuriyet insanıdır

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA