SON DAKİKA

Haberertesi

ESKİŞEHİRLİ KADINLAR TBMM’DE

ESKİŞEHİRLİ KADINLAR TBMM’DE
Bu haber 04 Ocak 2017 - 22:30 'de eklendi ve 520 views kez görüntülendi.

CHP ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ ÇAKIRÖZER EVSAHİPLİĞİ YAPTI
Çakırözer’in konuk ettiği Eskişehir’li kadınları CHP lideri de kabul etti.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni yıldaki ilk konukları Eskişehirli kadınlar oldu. Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği kültür turları kapsamında Ankara’ya giden Eskişehir Eğitim ve Öğretimi Destekleme Derneği üyeleri ve Batıkent Beldeevi kursiyeri kadınlar programları kapsamında TBMM’yi de ziyaret ettiler.

TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ATAÇ DA EŞLİK ETTİ
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile Meclis grup toplantılarını izleyen, milletvekilleri ile bir araya gelen heyet, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından da kabul edilen yeni yılın ilk heyeti oldu.

‘Birliğimizin simgesi Meclis’e moral verdiniz’
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Türkiye’yi sarsan İstanbul’daki terör saldırısının ardından Eskişehirli kadınların ziyaretinin, Türkiye’nin birliğini, beraberliğini temsil eden Meclis’e moral verdiğini belirtti.
Türkiye’nin 2017’ye derin üzüntüler içinde, geleceğine yönelik endişelerle girmek zorunda bırakıldığını belirten Çakırözer, “Yeni yılın ilk gününde Meclis’in ve liderlerin gündemi hep terördü. Teröre karşı kararlılıkla durmamız gereken, boyun eğmediğimizi göstermemiz gereken günlerden geçiyoruz. Böylesine bir dönemde siz Eskişehirli hemşehrilerimizin ülkemizin birliğinin, beraberliğinin, millet egemenliğinin simgesi olan Yüce Meclisimize ziyareti bizlere büyük moral verdi, destek verdi. Terör karşısında sergilediğimiz kararlı duruşumuz ile terörün bizi parçalamasına, toplumumuzu ayrıştırmasına ve yaşantımızı etkilemesine asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu.
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA