SON DAKİKA

Haberertesi

ESKİŞEHİRLİ KADINLAR KILIÇDAROĞLU İLE

ESKİŞEHİRLİ KADINLAR KILIÇDAROĞLU İLE
Bu haber 11 Mayıs 2016 - 10:47 'de eklendi ve 427 views kez görüntülendi.

KILIÇDAROĞLU ESKİŞEHİRLİ KADINLARLA ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anneler Günü’nü Eskişehir’den gelen kadınlarla birlikte kutladı. Tepebaşı’ndan gelen Mutfak Atölyesi kursiyer kadınlarının yaptığı pastayı kursiyerlerle birlikte kesen Kılıçdaroğlu, kadınları aktif siyasete davet etti.
KILIÇDAROĞLU’NA “ANNELERİN DİLİNDEN ANLAYAN BAŞKAN” YAZILI PASTA JESTİ
Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin Mutfak Atölyesi’nde kursiyer kadınlar Meclis’i ziyaret etti. Grup Yönetim Toplantı Salonu’nda “Annelerin Dilinden Anlayan Başkan” yazılı yaş pastayı CHP Genel Başkanı ile birlikte kesen kadınlar, CHP lideriyle sohbet etme fırsatı da buldu.
MİLLETVEKİLLERİ DE EŞLİK ETTİ
CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Meclis’te ağırlanan kadınlar; CHP Grup Genel Kurul Toplantısı’nda Genel Başkan’ın ve yardımcılarının yanı sıra milletvekillerine ve tüm misafirlere kendi elleriyle yaptıkları kuru pastadan ikram ettiler.
Ziyarettte CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Ankara Milletvekili Şanal Sarıhan ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da hazır bulundu.
ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
“Hepinizin ve tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” diyerek kadınların Anneler Günü’nü kutlayan Kılıçdaroğlu, kendilerini Meclis’te görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kadınların aktif siyasete katılmasının önemine dikkat çeken CHP lideri, “Çocuklarımızın rahat bir geleceği olsun istiyoruz. Bu sebeple kadınlara daha çok görev düşüyor. Anneler bunu çocuklarına anlatacak. Biz parti tüzüğümüze kadın kotası getirdik ve kadınlara yüzde 33 kotası uygulamaya başladık. Bu siyasi partiler yasasına da girerse kadınlarımız aktif siyasette daha fazla yer alacaklar. Biz bundan onur ve mutluluk duyarız” diye konuştu. “Hayatın yarısını paylaşıyorsak yüzde elli istiyoruz” sözleri üzerine CHP Genel Başkanı, “Ama bir de gençlerimiz var. Genç bir nüfusa sahibiz ve toplumumuzun yarısı da gençler. Gençlerimiz de aktif olarak siyasetin içinde yer almalılar” diye konuştu.
HER 4 MEZUNDAN BİRİ İŞSİZ
Kursiyer kadınlardan birinin işsizlik sorununu hatırlatması üzerine Kılıçdaroğlu, işsizliğin özellikle genç işsizliğin son derece yakıcı bir sorun olduğunu vurguladı ve “Bir evde bir işsiz varsa o evde huzur yoktur. Hangi anne baba çocuğunun işsiz olmasını ister? Üzülerek söylüyorum ki bugün 4 üniversite mezunundan birisi işsiz. Bu politikalarla da ne yazık ki çözülecek gibi görülmüyor” dedi.
ESKİŞEHİR’E SEVGİLERİMİ GÖTÜRÜN
Kılıçdaroğlu, kursiyerlere, “Emeğiniz ve değerli katkılarınız için çok teşekkür ediyorum. Aracılığınızla bütün Eskişehir’e selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Sizler de benim selam ve sevgilerimi lütfen Eskişehir’e götürün” diye konuştu.
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA