SON DAKİKA

Haberertesi

ERDOĞAN’DAN YİNE AĞIR SÖZLER

ERDOĞAN’DAN YİNE AĞIR SÖZLER
Bu haber 10 Nisan 2016 - 12:05 'de eklendi ve 263 views kez görüntülendi.

ANA MUHALAFETİN KOLTUĞUNU BOŞ İLAN ETTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu’ndaki toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu hakaretler içeren sözlerle hedef aldı.
İşte o sözler:
AKP’YE TALİMAT VERDİ
Tüm arkadaşlarımdan da bundan sonra aynı şekilde davranmalarını rica ediyorum. Artık bizim için ana muhalefet partisinin genel başkanlık koltuğu boştur, sakıttır. Bizim için bu zat yok hükmündedir.
VATANDAŞ ERDOĞAN OLARAK…
Burada da şu anda bir seçmen, bir vatandaş Erdoğan olarak konuşuyorum, kendisi cezai ehliyet sahibi olmaktan çıktığı için, ne söylerse söylesin, ne yaparsa yapsın bizim açımızdan mazurdur.
BU ŞAHIS, BU ZAT…
Bu şahsın durumu siyasetin konusu olmaktan çıkmış, tıbbın konusu olmuştur. Dedim ya ‘siyasi sapık’. Hani milletimiz böyle durumlar için ‘kendi haline’ bırakın’ der ya. Artık biz de malum zat için aynısını söyleyeceğiz.
CHP LİDERLİĞİ İÇİN “İNSANİ TEMSİL KABİLİYETİ TAŞIYAN” BİRİNİ TAVSİYE ETTİ
Ana muhalefet partisi ne zaman o koltuğu siyasi ve insani temsil kabiliyetine haiz birisine temsil ederse işte o zaman yeniden bir muhataba iktidar partisi de kavuşmuş olur. O güne kadar bu zatı kendi haline bırakalım. Varsın içinde bulunduğu çukurda debelenip dursun.”
SEVİYESİZ, RÜSVA
“Bu bir insanlık sorunudur. Fakat karşımızdaki zat, öylesine seviyesiz, öylesine rüsva ki, bir noktadan sonra onu muhatap almak millet adına bizi de insanlığımızı da sorgulayacak noktaya getirebilir.”
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA