SON DAKİKA

Haberertesi

EMEL TIĞLI’DAN ŞEVKAT ELİ

EMEL TIĞLI’DAN ŞEVKAT ELİ
Bu haber 25 Ocak 2016 - 21:38 'de eklendi ve 422 views kez görüntülendi.

BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI EMEL TIĞLI HOZAT’LI ÖĞRENCİLERE YARDIM GÖTÜRDÜ
Bakırköy Belediyesi tarafından hazırlanan ‘7 bölge 700 çocuk’ projesi kapsamında, Tunceli’nin Hozat İlçesi’nde eğitim gören 100 öğrenciye giysi ve kırtasiye yardımı yapıldı.
BAKIRKÖYLÜLER TOPLADI EMEL TIĞLI TESLİM ETTİ
Bakırköy Belediyesi, ilçede ikamet eden hayırsever vatandaşlardan toplanan kıyafet ve kırtasiye malzemelerini dağıtmak üzere hazırladığı ‘7 bölge 700 çocuk’ projesi kapsamında toplanan kıyafet ve kırtasiye malzemeleri, Tunceli’nin Hozat İlçesi’nde okuyan 100 öğrenciye dağıtıldı.
EMEL TIĞLI: “İHTİYAÇ MALZEMELERİNİ İMECE USULÜYLE ÜRETİYORUZ”
Malzemeleri dağıtmak üzere Hozat’a gelen Bakırköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Emel Tığlı, ilçede yaşayan vatandaşların yardım malzemelerini topladıklarını ve bunu ihtiyaç duydukları bölgelere gönderdiklerini söyledi. Tığlı, belediye olarak İstanbul’da bir iplik fabrikasıyla anlaşma yaptıkları ve bu anlaşma kapsamında dağıtılan iplikleri, çocuklar için atkı ve bere örmeleri için Bakırköylü kadınlara dağıttıklarını kaydetti.
PROJE DAHA DA GENİŞLEYECEK
7 bölgede 700 çocuğa ulaştırılması hedeflenen kampanyanın yakın zamanda kapsamını genişletmek hedefi taşıdıklarını anlatan Tığlı, getirdikleri yardım malzemelerini Hozat Belediye Başkanı Celalettin Polat ile birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA