SON DAKİKA

Haberertesi

DÜNDAR VE GÜL’E HALK TV SERBEST OLDU

DÜNDAR VE GÜL’E HALK TV SERBEST OLDU
Bu haber 25 Şubat 2016 - 12:05 'de eklendi ve 330 views kez görüntülendi.

CHP’Lİ YARKADAŞ GÜNDEME GETİRDİ YASAK KALKTI
CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş’ın ısrarlı takibi sonuç verdi. Adalet Bakanı da sözünü tuttu; HALK TV yasağı bitti.
CAN DÜNDAR VE ERDEM GÜL HALK TV İZLEYEBİLECEK
CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş’ın Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile yaptığı görüşmeler sonucu, Can Dündar ve Erdem Gül’e uygulanan HALK TV yasağı sona erdi. Tutuklu gazeteciler, HALK TV’yi izlemeye başladı.
BAKAN SÖZ VERMİŞTİ
CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, geride bıraktığımız günlerde Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile Ankara Temsilicisi Erdem Gül’ün, defalarca başvurmalarına rağmen, HALK TV’yi izleyemediklerini gündeme getirdi. Yarkadaş’ın iddiası üzerine söz alan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Bizde böyle bir dilekçe yok. Dilekçeyi getirin, bir saat içinde Halk TV’yi açtıracağım” dedi.
YASAK UYGULAMASI SONA ERDİ
Barış Yarkadaş bunun üzerine, dün TBMM Genel Kurulu’na Can Dündar’ın HALK TV’yi izlemek istediğine ilişkin dilekçesini getirdi. Yarkadaş, dilekçeyi Bekir Bozdağ’a gönderdiğini de söyledi. Bu sabah ise Can Dündar ve Erdem Gül’ün dilekçesinin işleme konulduğu, HALK TV’ye uygulanan yasağın sona erdirildiği açıklandı. Böylece, Silivri Cezaevi’ndeki tüm tutuklular da HALK TV’yi izleme şansına kavuştu.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA