SON DAKİKA

Haberertesi

DERS KİTAPLARI HANDAN BAŞKAN’DAN

DERS KİTAPLARI HANDAN BAŞKAN’DAN
Bu haber 17 Kasım 2015 - 8:56 'de eklendi ve 393 views kez görüntülendi.

AVCILAR KENT-KÜLTÜR EVLERİNDEKİ KURSİYERLERE DERS KİTAPLARINI BAŞKAN TOPRAK DAĞITTI
Avcılar Belediyesi bünyesindeki tüm Kültür Merkezleri ve Kent Evleri’nde eğitim gören kursiyerlerin eğitimlerine katkı sağlayacak ders kitapları Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak tarafından hediye edildi.
TÜM KURSLAR ÜCRETSİZ VERİLİYOR
Avcılar Belediyesi Tahtakale Kent Evi ve Barış Manço Kültür Merkezi’nde öğrencileri ziyaret eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nda öğrencilere kitaplarını hediye etti. Avcılar Belediyesi Kültür Merkezleri ve Kent Evlerinde ücretsiz olarak düzenlenen İngilizce ve Matematik kurslarına katılan öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlayacak ders kitapları (İngilizce ve Matematik) Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak tarafından öğrencilere hediye edildi. Ayrıca Çocuk Kulüpleri’ndeki minik öğrencilere de boyama kitabı hediye edildi.
BAŞKAN TOPRAK: “EĞİTİMLİ ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “Çocuklarımızı ne kadar donanımlı ve bilinçli yetiştirirsek geleceğimiz de o denli aydınlık olacaktır. Geleceğimize yön verecek çocuklarımızın eğitimlerine önem veriyor, ileride sosyal, erdemli, sağlıklı bireyler olmaları, bilimin ve sanatın ışığında yürümeleri için eğitimlerine katkıda bulunmaya, İngilizce ve Matematik gibi ders kitaplarını hediye ediyoruz. Öğrencilerimizi özveriyle eğiten ve yarınlara hazırlayan eğitimcilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
“30 BİN KURSİYERE EĞİTİM VERİLİYOR”
Avcılar Belediyesi Kültür Merkezleri ve Kent Evlerinde çocuk ve gençlere yönelik kültür, sanat ve eğitimlerine destek olacak İngilizce, Matematik gibi ücretsiz sunduğu kurslarla dikkat çekerken, her yıl binlerce gencin eğitimlerine destek oluyor. Çocuklar, gençler ve yetişkinlere yönelik açılan kurslarda her yıl 30 Bin kursiyer eğitim alıyor.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA