SON DAKİKA

Haberertesi

ÇİĞLİ’NİN İLK SOSYETE PAZARI AÇILDI

ÇİĞLİ’NİN İLK SOSYETE PAZARI AÇILDI
Bu haber 11 Kasım 2015 - 7:47 'de eklendi ve 333 views kez görüntülendi.

Çiğli’nin gıda ürünleri dışında satış yapan ilk sosyete pazarı Çiğli merkezde bulunan Yenimahalle’de açıldı. Çiğli halkının yoğun talebi üzerine pazaryerini Çiğli’ye kazandıran Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, pazaryerinin açılışını kadınlarla birlikte yaptı.
Her pazartesi kurulan sosyete pazaryerinde giyim, kozmetik, bijuteri ve mefruşat ürünlerin satışı gerçekleşecek. 200 tezgahlık pazaryeri ilk günden başta kadınlardan olmak üzere vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Kurulduğu gün yapılan açılışta Başkan Hasan Arslan’ı pazaryerinde gören vatandaşlar büyük coşkuyla yaşadılar. Kadın esnaflar Başkan Arslan’a adının yazılı olduğu bardak ve üzerinde flamingo figürü bulunan duvar süsü hediye ettiler.
Başkan Arslan bol kazançlar diledi
Teker teker tezgahları dolaşan ve pazarcı esnafına bol kazançlar dileyen Başkan Hasan Arslan, hizmetleri talepler doğrultusunda gerçekleştirdiklerini söyledi. Özellikle kadınlardan sosyete pazarı konusunda yoğun talep aldıklarını belirten Başkan Hasan Arslan, “Kadınlarımız başka ilçelerde kurulan pazaryerlerine gidiyorlardı. Ancak artık bizim pazaryerimizde alış veriş yapabilecekler. Pazarcı esnafımız da böyle bir pazaryeri kurulmasını bekliyordu. Pazarcı esnafımızla vatandaşımızı buluşturduk. Hedeflediğimiz hizmetleri birer birer yaşama geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Her mahalleye ücretsiz servis
Çiğli genelinden pazaryerine ulaşımın kolay olabilmesi için her mahalleden saat başı kalkan servisler çalışmaya başladı. Çiğlili vatandaşlar ücretsiz olarak bu servislerden yararlanabilecek.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA