SON DAKİKA

Haberertesi

ÇİĞLİDEKİ KARS’LILAR BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

ÇİĞLİDEKİ KARS’LILAR BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 28 Ocak 2016 - 10:45 'de eklendi ve 301 views kez görüntülendi.

KARS, ARDAHAN VE IĞDIR DERNEĞİ YÖNETİCİLERİ BAŞKAN HASAN ARSLAN’I ZİYARET ETTİ
Çiğli’nin en aktif sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Çiğli Kars, Ardahan, Iğdır Dayanışma Yardımlaşma Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Başkan Hasan Arslan bir araya geldi.
DERNEKLER VE BELEDİYE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLMALI
Çiğli’de yaşayan hemşerileri adına faaliyet yürüten Çiğli Kars, Ardahan, Iğdır Dayanışma Yardımlaşma Derneği Başkanı Çetin Demir ve beraberindeki heyet, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret etti. Derneklerin toplumsal yaşamdaki rolü üzerinden hareketle üstlenmesi gereken birçok sosyal çalışma olduğunu ve bu rol paylaşımında belediyelere de çok önemli görevler düştüğünü belirten Dernek Başkanı Çetin Demir, “Sivil toplum kuruluşları toplumsal barış ve huzurun kaynağıdır. Çok önemli bir hizmeti yerine getirmektedirler. Bu yüzden başta belediyelerimiz olmak üzere, bütün kurumlar arası iş birliği sayesinde çok güzel sosyal ve kültürel projeler hayata geçirilebilir. Sorunlarımızın bilinmesi ve çözüme kavuşturulması açısından sık sık başkanımızla bir araya gelmeyi önemsiyoruz. Birçok projeyi birlikte hayata geçirebiliriz” dedi.
BAŞKAN ARSLAN: “DAYANIŞMAYI ÖNEMSİYORUZ”
Çiğli’de faaliyet gösteren birçok dernekle geliştirilecek işbirliğinin önemine değinen Başkan Hasan Arslan, “İzmir gibi büyük bir kentte dayanışmanın önemini biliyoruz ve önemsiyoruz. Belediye olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana sivil toplum kuruluşları ile irtibat halindeyiz. Onları ve onlarla kuracağımız ilişkileri çok önemsiyoruz. Derneklerimiz ile iyi işler yapmak istiyoruz. Her zaman dediğim gibi tüm sivil toplum kuruluşlarımızla diyalog halindeyiz ve onlarla Çiğli’de değişimin mimarı olacağız” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA