SON DAKİKA

Haberertesi

ÇİĞLİ ESKİ SINIRINA KAVUŞUYOR!

ÇİĞLİ ESKİ SINIRINA KAVUŞUYOR!
Bu haber 20 Eylül 2023 - 9:20 'de eklendi ve 68 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
MÜJDEYİ BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ VERDİ
Çiğli’ye müjdeli haber Danıştay 10. Daire’den geldi.

Tarihi kararı sosyal medya hesaplarından paylaşan belediye başkanı Utku Gümrükçü 40 yıllık sorunun çözüldüğünü duyurdu.

ÇİĞLİ HAKKI OLAN SINIRINA KAVUŞACAK!
Başkan Gümrükçü açıklamasında şunları kaydetti.
“Çiğlimizin uzun yıllardır süren tramvay, çöp tesisi ve arıtma tesisinden kaynaklı koku sorunlarını çözme gayreti içerisindeyiz… Bunların yanı sıra 12 Eylül darbesinde Çiğli Belediyesi’nin kapatılması ve 1992 yılında tekrar açılmasından günümüze gelen başka bir sorunumuz daha bulunmaktaydı. Geçmiş dönem belediye başkanlarımızın da üzerinde titizlikle durduğu ve 2019 yılında göreve gelirken sorunu çözeceğimi belirttiğim bir konu bize tebliğ edilen mahkeme kararıyla nihayet Çiğli lehine sonuçlanmıştır.”

GÜMRÜKÇÜ: “KARARI MEMNUNİYETLE KARŞILADIK”

“Karşıyaka Belediyesi ile Çiğli Belediyesi arasında devam eden davada, lehimize olan karara Karşıyaka Belediyesi’nin Danıştay’a açmış olduğu karar düzeltme istemi mahkeme tarafından reddedilmiştir. Bu karar ile birlikte Çiğlimiz hakkı olan sınırına kavuşacaktır.
Çiğli Belediyesi olarak halkımıza bu kararı duyurur, yetkilileri, tüm siyasi parti temsilcilerini ve Sivil Toplum Örgütlerini Çiğli’nin hakkını temsil eden bu kararın arkasında durmaya davet ediyoruz.”


“ADAYLIĞIMA BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ”
Gümrükçü, hukuki gelişmeyi duyurduğu paylaşımın devamında da “Yerel siyasete devam edeceğinin” işaretini verdiği bir not ekledi.
Not: “Dünkü paylaşım nedeniyle yazılan mesajları okudum. Özellikle yerel seçimler ile ilgili adaylığım konusunda destekleriniz için teşekkür ederim. Bu konu ile ilgili sizlerle birlikte adaylığıma karar vereceğimi belirtmek isterim.”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA