SON DAKİKA

Haberertesi
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

ÇİĞLİ BELEDİYESPOR YİNE HAKEM’E YENİLDİ

Bu haber 15 Mart 2020 - 19:44 'de eklendi ve 1.913 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
ORGANİZE HAKSIZLIKLAR SERİSİ DEVAM EDİYOR!
“Çiğli Belediyespor-Yalova Spor maçında hakem Yalova Sporlu oyuncuya iki kere sarı kart gösterdiği halde kımızı kart vermedi”

Bölgesel Amatör Lig’de Sezon başından bu yana 21 maçta 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 49 puanla 2. sırada zirve yarışını sürdüren Çiğli Belediyespor, ligin bitimine 5 maç kala rakibi Yalova Spor’u sahasında ağırladı.

Bariz hakem hatalarının damga vurduğu karşılaşma Yalova Spor’un 0-1 galibiyeti ile sonuçlandı.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ: “SONUCA İTİRAZ EDECEĞİZ, ÇİĞLİ’NİN HAKKINI YEDİRTMEM”

Hakem’in Yalova Sporlu oyuncuya iki kere sarı kart gösterdiği halde kımızı kart vermemesine isyan eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
“Bugün Çiğli – Yalova maçında hakem aynı oyuncuya iki kere sarı kart gösterdiği halde kımızı kart vermeyerek kural hatası yapmıştır. Kamera kayıtları ile birlikte yarın itirazımızı yapacağız. Ne masa başı ne de saha içi oyunlarla Çiğli’nin hakkını kimseye yedirmem! @TFF_Org”

ÖNCEKİ MAÇLARDA NELER OLMUŞTU?
Sezon başından itibaren Çiğli Belediyespor’a karşı sistematik bir şekilde yapılan haksızlıklardan bazıları şöyle:

GEBZE SPOR-ÇİĞLİ MAÇI
Tüm kurallara aykırı olmasına rağmen müsabakaya Gebze’ de esnaf olan bir hakem atanmıştı.
Karşılaşmada Çiğli’nin %100 golünü vermeyen “esnaf hakem” Gebze lehine verdiği penaltı ile Çiğli Belediye Spor’un 2019 – 2020 sezonundaki ilk yenilgisini almasına neden olmuştu.

Çiğli Belediye Spor yöneticilerinin söz konusu hakemin “Gebze’ de esnaf olduğuna dair belgeler eşliğinde” TFF’ ye yaptıkları resmi itirazları da sonuçsuz kalmıştı. 

BEŞYÜZEVLER-ÇİĞLİ MAÇI
Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Beşyüzler maçında karşılaşmanın orta hakeminin protokol tribününden de duyulacak sekilde Çiğli Belediye Spor oyuncularına karşı sert ve tahrik edici konuşmalarının yanında takım aleyhine verdiği 2 penaltı ile maçın beraberlikle sonuçlanmasında etkin olmuştu.

BEŞYÜZEVLER-YALOVA SPOR MAÇI
Şampiyonluğu belirleyecek maçlardan biri olan müsabakada maç 1-1 devam ederken 90+3′ te yan hakemin ofsayt bayrağı kaldırmasına rağmen orta hakem Yalovaspor lehine penaltı vermesi ile karşılaşma Yalovaspor’ un 1-2 galibiyeti ile tamamlanmıştı.

YALOVA SPOR-İLİMTEPE KULLAR SPOR MAÇI
Karşılaşma 1-1 devam ederken 90+5′ te orta hkemin yanlış ve haksız verdiği penaltı kararı ile Yalovaspor yine sahadan 2-1 galip ayrılmıştı.

SON DAKİKA