SON DAKİKA

Haberertesi

CHP’NİN İBB GRUP YÖNETİMİ

CHP’NİN İBB GRUP YÖNETİMİ
Bu haber 13 Nisan 2016 - 9:22 'de eklendi ve 776 views kez görüntülendi.

ERTUĞRUL GÜLSEVER YENİDEN GRUP BAŞKANVEKİLİ SEÇİLDİ
İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever Başkanlığında ki 127 Meclis üyesinden oluşan İBB Grup yönetimi CHP İstanbul İl başkanlığında yapılan seçimle yenilendi.
Gülsever: “CHP İBB Grubu Yerel Yönetim İlkeleri ve İstanbul halkının çıkarları doğrultusunda muhalefet etmeye devam edecek”
Yeni dönemin hayırlı uğurlu olması dileği ile temennilerini dile getiren CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever CHP İBB Meclis Grubu’nun geçmiş dönemlerde de yerel yönetim ilkeleri doğrultusunda AKP’ye karşı muhalefet görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini bundan sonra da CHP Grubu’nun birlik ve bütünlük içinde çalışmalarına devam edeceğini belirterek; “Partimizi en iyi şekilde temsil ettik ve etmeye devam edeceğiz. Yeni yönetimimiz ve meclis üyesi arkadaşlarımızla İstanbul ve İstanbul halkı için doğru ve iyi olan hizmetleri destekleyeceğiz. Bu inanç ve kararlılıkla yeni yönetim döneminin hepimize başarılar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.
CHPNİN GRUP YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde 127 Meclis Üyesi ile temsil edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) CHP Grup Başkanvekili
Ertuğrul Gülsever Başkanlığında Grup Yönetimi şöyle oluştu:
Grup Başkanvekili Yardımcısı Eyüp Birgün
Grup Sekreteri Handan KANTAR
Grup Sözcüsü Tonguç ÇOBAN
Grup Saymanı Aydın Düzgün
STK’lardan Sorumlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Okumuş Görgü
Basından Sorumlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Akyüz
İlçe Belediye Meclislerinden Sorumlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Yılmaz
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA