SON DAKİKA

Haberertesi

CHP’Lİ BAŞKANLAR İZMİR’DE BULUŞUYOR

CHP’Lİ BAŞKANLAR İZMİR’DE BULUŞUYOR
Bu haber 11 Mart 2016 - 9:10 'de eklendi ve 304 views kez görüntülendi.

SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYELER TOPLANTISINA CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU’DA KATILACAK
CHP’li 122 belediye başkanının üye olduğu Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin (SODEM) İzmir’in Seferihisar İlçesi’nde yapacağı ‘Sosyal Demokrat Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetim Ödülleri’ programının gündemi hayli yoğun.
KILIÇDAROĞLU İKİ GÜN SÜRECEK TOPLANTIDA PROJE ÖDÜLLERİNİ DE VERECEK
SODEM, üyesi olan 122 belediyeyle 12-13 Mart’ta Seferihisar’da buluşuyor. Sığacık Euphoria Aegean Resort& Spa Hotel’de gerçekleşecek etkinlikte, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da iki gün boyunca yer alacak. CHP lideri Kılıçdaroğlu belediye başkanlarıyla toplantılar gerçekleşecek. Ayrıca belediyeler arası açılan proje yarışmasında dereceye giren belediyelere ödüllerini verecek.
TUNÇ SOYER: “CHP’Yİ YERELDEN İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”
CHP’li Seferihisar Belediye Başkanı ve SODEM Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Soyer, toplantı ile ilgili şu bilgileri verdi: “SODEM olarak 122 belediye ve 15 milyon nüfusa ulaşmış durumdayız. Türkiye’ye sosyal demokrat belediyeciliğin ne kadar başarılı olduğunu ortak bir dille anlatmaya çalışıyoruz. CHP’yi iktidara taşıyacak çalışmalarda, yerelden yola çıkılması gerektiğini biliyoruz ve belediyeciliğin bu noktada ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Genel Başkanımızı SODEM Yönetim Kurulu olarak davet ettik. Sayın Kılıçdaroğlu, 11 Mart akşamı Ege Genç İş Adamları Derneği’nin yemeğinin ardından, iki gün boyunca Seferihisar’da olacak. Birbirinden önemli toplantılar gerçekleştireceğiz. Genel Başkanımız belediye başkanlarıyla buluşacak. SODEM olarak belediyeler arası açtığımız proje yarışmasında ödülleri verecek. Çok verimli geçeceğine inandığım iki gün bizleri bekliyor.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA