SON DAKİKA

Haberertesi

CHP’DEN ESENYURT’A ÇIKARMA

CHP’DEN ESENYURT’A ÇIKARMA
Bu haber 10 Mart 2016 - 21:59 'de eklendi ve 548 views kez görüntülendi.

SULTANBEYLİ’DEN SONRA İKİNCİ BÜYÜK BULUŞMA
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Parti Meclis üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla birlikte Esenyurt’ta alan çalışması yapacak. İl başkanı Canpolat göreve başladığında ilk olarak partisinin en az oy aldığı ilçelerden biri olan Sultanbeyli’de vatandaşlarla buluşmuştu.
ESENYURT’TA YOĞUN ÇALIŞMA PROGRAMI
Saat 11.30’da Esenyurt’ta bulunan bir fabrikada işçilerle buluşacak olan CHP heyeti, saat 13.00’te Talatpaşa Mahallesi’nde esnafı; saat 13.45’te ise Fatih Mahallesi’nde Roman vatandaşların evlerini ziyaret edecek. Programının son bölümünde ise sivil toplum örgütü ve dernek temsilcileriyle toplantı gerçekleştirmeyi planlayan CHP heyeti, saat 14.00’te CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyecek.
Esenyurt’ta gerçekleştirilecek programlara CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu, Ali Şeker, Zeynel Emre, Enis Berberoğlu, Mehmet Bekaroğlu, İlhan Cihaner; PM üyeleri Canan Kaftancıoğlu, Tuba Ütebay, Ayşe Eser Danışoğlu, Hüsnü Süslü ve Turhan Hançerli de katılacak.
CANPOLAT: “MÜCADELEMİZİN KALBİ KİMSESİZLERİN YANINDA ATACAK”
Göreve geldiği ilk günden beri ağırlıklı olarak düşük gelirli yurttaşların yaşadığı ilçeleri çalışmalarının merkezine alan İl Başkanı Cemal Canpolat, “İstanbul’un öteki yakasında, Sultanbeyli’de yaktığımız iktidar ateşi tüm İstanbul’u saracak. Mücadelemizin kalbi yoksulun, ötekileştirilenin, kimsesizin, ezilenin yanında atacak. Cuma günü de Esenyurt’ta emeği sömürülen işçilerle, ötekileştirilen romanlarla, hakları gasp edilen kent mağdurlarıyla birlikte olacağız. Siyasi iktidarın Esenyurt’ta yarattığı rantı tek tek anlatacağız. Onların sorunlarını sokakta, caddede, belediye meclislerinde, TBMM’de yani hayatın her alanında haykıracağız ve bu sorunları birlikte çözeceğiz” dedi.
CHP İstanbul İl Örgütü’nün 11 Mart 2016 Cuma günü Esenyurt’ta gerçekleştireceği program şöyle;
11.30 Fabrika’da işçilerle buluşma
13.00 Talatpaşa Mahallesi’nde esnaf ziyareti
13.45 Fatih Mahallesi’nde Roman vatandaşları ziyaret
14.00 BASIN TOPLANTISI
(Adres: CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı, Merkez Mah. 19 Mayıs Bulvarı, Esenyurt İşmerkezi, NO:1, K:4, D:37)
14.30 STK ve dernek temsilcileriyle toplantı
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA