SON DAKİKA

Haberertesi

CHP ULAŞIM ZAMMINI YARGIYA TAŞIYOR

CHP ULAŞIM ZAMMINI YARGIYA TAŞIYOR
Bu haber 31 Ocak 2016 - 19:12 'de eklendi ve 336 views kez görüntülendi.

İL BAŞKANI CANPOLAT BÖLGE İDARE MAHKEMESİNE BAŞVURACAK
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı, toplu taşıma ücretlerine yapılan zammı mahkemeye taşıma kararı aldı. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat tarafından açılacak dava ile İETT, Otobüs A.Ş ve Özel Halk Otobüsleri’nin yanı sıra raylı ve deniz ulaşım sistemlerinde geçerli ücret tarifesinde artış yapılmasına ilişkin karar hakkında yürütmenin durdurulması talep edilecek.
AKP’Lİ BELEDİYENİN ZAM KARARINA KARŞI YARGI YOLUNA BAŞVURULACAK
CHP İstanbul İl Örgütü, 1 Şubat 2016 Pazartesi (Yarın) saat 11.00’de İstanbul Bölge İdare Mahkemesi önünde toplu taşıma ücretlerinde artış yapılmasını karara bağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’yi protesto edecek ve asgari ücret ve enflasyon artışlarının dahi üstünde gerçekleştirilen zamlarla ilgili dava dilekçesini mahkemeye sunacak. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi önünde gerçekleştirilecek eyleme ve basın açıklamasına İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat’ın yanı sıra İBB Meclis Üyeleri, milletvekilleri ve ilçe başkanları da katılacak.
Tarih: 1 Şubat 2016 Pazartesi (Yarın)
Saat: 11.00
Yer: İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, Mahmutbey Mahallesi, 22. Sokak, No: 6 Bağcılar/İstanbul (O-3 Güney Yan Yolu üzeri, İstoç karşısı)

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA