SON DAKİKA

Haberertesi

CHP TARTIŞMAYA SON NOKTAYI KOYDU

CHP TARTIŞMAYA SON NOKTAYI KOYDU
Bu haber 07 Şubat 2016 - 13:50 'de eklendi ve 618 views kez görüntülendi.

ANKARA MİLLETVEKİLİ AYLİN NAZLIAKA DİSİPLİNE SEVKEDİLDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Basına kapalı olarak gerçekleşen PM toplantısında, tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın durumu görüşüldü.
KESİN İHRAÇ GEREKÇESİ: “PARTİNİN KAMUOYUNDA TARTIŞILMASINA NEDEN OLMAK…”
Yapılan oylamada Nazlıaka’nın Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verildi. 5 saat süren toplantı sonrası PM’den yapılan açıklamada, “CHP’li bir milletvekilinin TBMM makam odasının duvarındaki Mustafa Kemal Atatürk resmini indirdiğine ilişkin, asılsız ve gerçeğe aykırı iddialar ortaya atarak, CHP’nin kamuoyunda tartışılmasına neden olan Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Aylin Nazlıaka’nın, parti tüzüğünün 68/A ve F ile 70/A-a-b hükümleri uyarınca tedbirli olarak kesin ihraç istemeyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verilmiştir.” denildi.
NAZLIAKA OYLAMAYA KATILMAYIP DIŞARIDA YAPTIĞI AÇIKLAMADA TARTIŞMAYI SÜRDÜRDÜ
PM toplantısına CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka da katıldı. Nazlıaka, oylama sırasında salonda bulunmadı.
“Bu olay, ismim Aylin Nazlıaka olduğu kadar gerçektir”
Oylama sırasında gazetecilere açıklama yapan “Bu olay, ismim Aylin Nazlıaka olduğu kadar gerçektir. Üyeliğim koparılsa bile CHP için çalışmaya devam edeceğim. CHP ailesinin her bir ferdiyle, tasa ve kıvançta bir olmayı sürdüreceğim” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA