SON DAKİKA

Haberertesi

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLLERİ SAHADA

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLLERİ SAHADA
Bu haber 16 Haziran 2016 - 10:59 'de eklendi ve 341 views kez görüntülendi.

MUĞLA’NIN İLÇELERİNDE SORUNLARI DİNLEDİLER
CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir, Akın Üstündağ ve Ömer Süha Aldan, CHP Muğla İl ve Milas ilçe örgütü ile birlikte Muğla’nın Milas ilçesinde ilçe örgütü, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve vatandaşları ziyaret etti.
TESPİT EDİLEN SORUNLARI TBMM GÜNDEMİNE TAŞIYACAKLAR
TBMM’nin yoğun gündemine rağmen Muğla’nın nabzını tutmak için yoğun bir program yapan Muğla Milletvekilleri Demir, Üstündağ ve Aldan programına ilk olarak Muğla’nın Milas ilçesinden başladı. Milletvekillerinin ziyaretlerine CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve CHP Milas İlçe yönetimi de eşlik etti. Gün boyunca çeşitli temaslarda bulunan milletvekilleri, vatandaşın sorunlarını dinledi. Milletvekilleri, Türkiye’nin en güzel illerinden birisi olan Muğla’nın sorunlarının farkında olduklarını, bu sorunları TBMM’de gündeme getireceklerini ve çözüm için takipçi olacaklarının sözünü verdiler.
YOĞUN ZİYARET TRAFİĞİ
Oluşturulan heyet Milas’ta ilk olarak Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. daha sonra sırasıyla Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği’ni, Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi’ni, Milas Ziraat Odası’nı, Milas Bakkallar ve Bayiler Odası’nı, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı, Milas Ticaret Odası’nı, Milas Şoförler Odası’na giderek, muhtarların, gazilerin ve meslek örgütlerinin sorunlarını dinleyerek, notlar aldı. Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirten heyet, birlik olarak bu zor günleri aşabileceğini belirtti. Ziyaretleri arasında CHP Milas İlçe Başkanlığında mola veren heyet, partililerle birlikte gündem değerlendirmesi yaptı.
Milas sokaklarında vatandaşların söylediklerini dinleyen heyet, Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen iftara katılarak programını tamamladı.
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA