SON DAKİKA

Haberertesi

CHP KARŞIYAKA’DA TEŞEKKÜR BULUŞMASI

CHP KARŞIYAKA’DA TEŞEKKÜR BULUŞMASI
Bu haber 09 Kasım 2015 - 21:41 'de eklendi ve 371 views kez görüntülendi.

SEÇİMLERDE EN YÜKSEK OY ORANI KARŞIYAKA’DA
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu, Karşıyakalı üyelere seçim sürecinde verdikleri emekten dolayı teşekkür etti.
CHP ÖRGÜTÜ AÇIK ALANDA BİR ARAYA GELDİ
Mavişehir Tay Park’ta bir araya gelen CHP Karşıyaka Teşkilatı üyelerine hitaben bir konuşma yapan Özuslu, yüzde 66,50’lik oy oranıyla CHP ilçe teşkilatları arasında birincinin Karşıyaka olduğunu hatırlattı.
“İNANIYORSANIZ BAŞARIRSINIZ”
Özuslu, “Eğer örgütlü mücadeleye inanıyorsanız ve bunu içselleştirmişseniz yol arkadaşlarınızın üzüntüsüyle üzülür, başarılarıyla sevinirsiniz. Sizin 1 Kasım’da büyük bir başarınız var. Bu başarı, bugün bu meydanda olan arkadaşlarımızın başarısı. Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. Yüzde 66,50’lik oy oranıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nin birinci ilçesi oldunuz Türkiye’de. Yol arkadaşlarının yanında olmayı, sevinç ve üzüntülerini paylaşmayı, başarılarını takdir etmeyi bilmek lazım. 7 Haziran’da olduğu gibi yine iradenizi, örgüte bağlılığınızı, disiplin ve kazanma azminizi ortaya koydunuz. İşinizi doğru yaptınız ve sonucu aldınız. Daha büyük başarılara nasıl yürüyeceğimizi hep beraber konuşacağız” dedi.
KARŞIYAKA İLÇE BAŞKANI ÖZUSLU: “GENEL SONUÇLARA GÖRE ÇOK MUTLU DEĞİLİZ ANCAK MÜCADELEMİZİ ASLA BIRAKMAYACAĞIZ”
Kurultay sürecinin başladığını ve hiçbir çıkar gözetmeksizin çalışan tüm üyelerin emeğine sahip çıkması gerektiğini belirten Özuslu, “Türkiye’deki sonuca bakarsak yeteri kadar mutlu olamıyoruz. Bu bizim sorumluluk sahibi olduğumuzu, partinin başarısını dert edindiğimizi gösteriyor. ‘Acaba ne zaman Türkiye’yi Karşıyaka, İzmir gibi yapacağız, genel başkanımızı başbakan yapacağız?’ diye kederleniyorsunuz. Çalışırken hiçbir çıkar, rant beklemiyorsunuz. Sadece bu ülke için, yarınlar için, çocuklarımız, geleceğimiz için, o geleceği en iyi oluşturacak partinin CHP olduğunu bildiğiniz için bu mücadeleye baş koyuyorsunuz. Bu anlayış sizi Türkiye’nin yarınlarını kuracak insanlar haline getiriyor. Bunun için önemlisiniz. Türkiye’yi karanlıktan kurtarma azminizi herkesin doğru anlamasını istiyorum. Sırayla görevleri birbirimize devrederek, birbirimize saygı gösterip sarılarak yürürsek başarılı oluruz” açıklamasını yaptı.
KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI AKPINAR PARTİLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da Karşıyaka seçmeninin CHP’ye verdiği çok önemli görevin yerine getirileceğini belirterek, “Bu güzelliği partimize yaşatan Karşıyaka seçmenine çok teşekkür ediyoruz. Sonucun sağlıklı bir şekilde sandığa yansımasında, sandığın korunmasında namus bekçiliği yapan CHP örgüt emekçilerine çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.
AKPINAR: “ÇALMAYACAĞIZ, ÇALDIRMAYACAĞIZ AMA EN İYİ İŞLERİ DE YAPACAĞIZ”
Hüseyin Mutlu Akpınar, “Ülkenin geldiği durum ortada. Türkiye 1980’den sonra ahlak erozyonuna uğradı. Ahlaklı olma yolunu seçenler yüzde 25’te kaldı. Toplumsal zafiyet içindeyiz. Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir ankette, ‘Çalsın ama iş yapsın’ diye bir sonuç çıkmaz. ‘Çalmayacağız çaldırmayacağız ama en iyi işi yapacağız’ dedik. İzmir’de yapıyoruz, şimdi Anadolu’ya yayacağız. Seçmen oy verirken ekonomiye yönleniyor, muhafazakar duygular ön plana çıkıyor, üçüncü yol da etnisite oldu. İnsanları ötekileştirerek kimlik siyaseti yapmaya iten bir anlayış; birliği, dirliği değil, bölünmenin yolunu açmaya çalışıyor. Buna karşı direnen, Cumhuriyet Halk Partililer olmalı. Birbirimize sımsıkı sarılmalıyız. Yedekte olanlar takımda oynayan arkadaşlarına yardım etmeli. Takım ruhu içinde siyaset üretirsek Karşıyaka’dan çıkaracağımız bir model önce İzmir’e, sonra tüm Türkiye’ye örnek olacaktır” diye konuştu.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA