SON DAKİKA

Haberertesi

CHP KARŞIYAKA’DA GÖREV DEVİR TESLİMİ

CHP KARŞIYAKA’DA GÖREV DEVİR TESLİMİ
Bu haber 11 Aralık 2015 - 14:48 'de eklendi ve 464 views kez görüntülendi.

CHP Karşıyaka İlçe Kongresinde yeni İlçe Başkanı seçilen Uğur Yıldırım, düzenlenen devir-teslim töreni ile yeni görevine başladı.
BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN MUTLU AKPINAR BAŞARI DİLEDİ
CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen devir teslim törenine Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, görevi devreden Mustafa Özuslu, eski Belediye Başkanı Cevat Durak, CHP eski İl Başkanı Ali Engin, Karşıyaka İlçe eski başkanlarından Adnan Alabay, Ertam Özen, Abdullah Engin, Müjdat Ünsalan ile Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Karşıyaka belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da devir teslim töreni sonrasında yeni ilçe başkanı Uğur Yıldırım’a çiçek vererek kutladı ve yeni dönemde başarılar diledi.
UĞUR YILDIRIM: “HEDEFİMİZ HALKIN İKTİDARI”
Görevi; eski İlçe Başkanı Mustafa Özuslu’dan devralan Uğur Yıldırım “Karşıyaka; ülkemiz açısından olduğu kadar Cumhuriyet Halk Partisi tarafından da oldukça önemli ve stratejik bir ilçe. Son iki senede, yapılan tüm seçimlerde partinin en yüksek oyunu Karşıyakamızda almak tesadüf değildir. Bu birikimin üzerine daha fazlasını katmak, halkın her kademesiyle omuz omuza, kol kola, bu kez genelde iktidara ulaşmak için yola çıktık. Nöbet değişimlerini hep yaşayacağız ancak önemli olan birlik ve beraberlik içinde, halkın iktidarını yaratabilme mücadelesidir. Belediye Başkanımız ile uyumlu şekilde çalışarak, kapı kapı dolaşıp halkı kucaklayarak özlem duyduğumuz sosyal demokrasiyi ülkemize kazandıracağız. Bana ve yönetim kuruluma destek veren örgütüme minnettarım” dedi.
YENİ BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYDULAR
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ı tebrik ederek çiçek verdi. Görevi devralan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ilk iş olarak Ata’nın huzuruna çıktı. Anayasa Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu, saygı duruşunda bulunuldu. Yıldırım, hizmetlerde her zaman Atatürk ilke ve devrimlerine sadık kalacaklarını belirtti.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA