SON DAKİKA

Haberertesi

CHP İSTANBUL’DA CANPOLAT DÖNEMİ

CHP İSTANBUL’DA CANPOLAT DÖNEMİ
Bu haber 30 Aralık 2015 - 22:18 'de eklendi ve 406 views kez görüntülendi.

İSTANBUL İL BAŞKANI CEMAL CANPOLAT GÖREVİNE BAŞLADI
CHP İstanbul’un yeni İl Başkanı Canpolat düzenlenen devir teslim töreninde görevi eski il başkanı Murat Karayalçın’dan devraldı.
MURAT KARAYALÇIN: “PARTİNİN BAYRAĞINI DAHA YUKARIYA TAŞIYACAKLAR”
Devir teslim töreninde konuşan Murat Karayalçın, “Sayın Başkanımıza ve göreve seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Şimdi Cemal kardeşim, görevi benden devralıyor. İçtenlikle inanıyorum ki göreve gelmiş arkadaşlarıyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını bize göre daha da ileri noktaya taşıyacaklardır.” Dedi.
CEMAL CANPOLAT: “PARTİNİN SOL YANI AĞIRLIKLI MÜCADELENİN TEMELİ OLACAKTIR”
İstanbul il başkanı Cemal Canpolat konuşmasında, “İl kongremizde bizim ısrarla belirttiğimiz bir alan vardı. Partinin şu ana kadar belki dolduramadığı alan, İstanbul’da parti yüzünü bundan sonra sola döndürecektir. Bundan sonra partinin sol yanı ağırlıklı mücadelenin temeli olacaktır.” Dedi.
“EN AZ OY ALDIĞIMIZ YERLERDE OLACAĞIZ”
Canpolat, “Bizim ağırlıklı olarak İstanbul’un arka yakasında oy oranımızın yüzde 10, yüzde 15 olduğu yakada, mücadelemizi bu alanda başlatacağız. Kısaca, bugün ülkemizin içinde bulunduğu ve her dönemden fazla barışa ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde barış seslerini ısrarla kararlı bir şekilde söyleyeceğiz. 1989’da İstanbul’un arka yakasında bizim oy oranımız yüzde 50 civarındaydı yani Alibeyköy’de, Bağcılar’da, Güngören’de… Bu alanlarda bizim oy oranımız yüzde 50’ye yaklaşıyordu. 1989’da bıraktığımız ve döndüremediğimiz yüzümüzü sola, emeğe, dışlananlara, yok sayılanlara, itilenlere dönemediğimiz için bu alanları kaybettik” dedi.
“SULTANBEYLİ İLÇEMİZDEN START VERECEĞİZ”
Canpolat, “yarın il yönetim kurulu üyelerimizle, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımız ve Milletvekillerimizle birlikte Sultanbeyli ilçemizde alan çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.
DEVİR TESLİM TÖRENİNE YOĞUN KATILIM
İl başkanlığında düzenlenen görev devir teslim törenine İstanbul Milletvekilleri Ali Şeker ve Eren Erdem, eski Milletvekilleri Ensar Öğüt ve Durdu Özboplat, Avcılar belediye başkanı Dr. Handan Toprak, Kadıköy belediye başkanı Aykurt Nuhoğlu ve Şişli belediye başkanı Hayri İnönü, ilçe başkanları ve kalabalık partili katıldı.
CANPOLAT KUTLAMALARI KABUL ETTİ
Tören sonrası Karayalçın’ı yolcu eden Canpolat makamında kendisini kutlayan partililerin başarı dileklerini kabul etti.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA