SON DAKİKA

Haberertesi

CEMAL CANPOLAT ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CEMAL CANPOLAT ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bu haber 23 Aralık 2015 - 17:25 'de eklendi ve 724 views kez görüntülendi.

CHP İSTANBUL İL BAŞKAN ADAYI CEMAL CANPOLAT: “İSTANBUL’U İŞGALDEN KURTARACAĞIZ”
Parti Meclis Üyesi Cemal Canpolat il merkezinde düzenlediği basın toplantısında il başkan adaylığını açıkladı.
25 İLÇE BAŞKANINDAN DESTEK AÇIKLAMASI
İl başkan adayı olan Parti Meclisi üyesi Cemal Canpolat’ın il başkanlığında adaylığını açıklaması öcesinde 25 ilçe başkanı adına ortak açıklamayı okuyan Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan İstanbul il kongresinde 25 ilçe başkanı olarak Cemal Canpolat’a destek verdiklerini ifade etti.
“YAPABİLİRİZ, BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ”
Daha sonra kürsüye gelen Cemal Canpolat, “Değerli ilçe başkanlarımızın öneri ve desteklerini büyük bir onurla kabul ediyorum.” Dedi.
Partiyi iktidara taşımanın sadece genel merkezin ve genel Başkan’ın çalışmasıyla mümkün olmayacağını ifade eden Canpolat, bunun için İstanbul örgütünün daha inançlı, daha diri, daha güçlü, daha heyecanlı bir yapıya kavuşturulması gerektiğini söyledi.
“ÖZGÜR BİREY, ÖRGÜTLÜ TOPLUM”
Canpolat, “Önce emek ve önce insan temelinde özgür birey, örgütlü toplum sinerjisini yaratmamız mümkündür. Bunu hayata geçirecek yetenekli ve çalışkan kadrolarımız vardır ve buna inanıyorum. Halkın iktidarını kurmak, İstanbul’u yeniden partimizin kalesi yapmak, iktidar ateşini İstanbul’dan yakmak için il başkanlığına adayım ve kendimi partili yol arkadaşlarıma emanet ediyorum” dedi.
“NEDEN İL BAŞKAN ADAYIYIM?”
Kendisinin sol bir dünyadan geldiğini vurgulayan Canpolat, en genç ilçe başkanı olarak üç dönem Küçükçekmece ilçe başkanlığı, il yönetim kurulu üyeliği, il başkan vekilliği ve halen Parti Meclisi Üyeliği yaptığını ifade ederek seçildiği takdirde CHP’nin İstanbul’da eksik kalan yanlarını tamamlayacağını, unutulanların, küskünlerin ve ötekileştirilenlerin elini tutacaklarını söyledi.
“CHP 36 İLDE YOK”
Mustafa Kemal Atatürk’ün, “CHP Ulusal bütünlüğün, umutsuzların ve kimsesizlerin partisidir” sözünü hatırlatan Canpolat, “Bugün geldiğimiz noktada CHP 36 ilimizde ne yazık ki yoktur. Yeniden büyük bir yürüyüşün ateşini İstanbul’dan yakarak partimizin iktidar hedefine katkı yapmaya adayım.” Dedi.
“BELEDİYE BAŞKANLARI KENDİ İŞLERİNE BAKACAKLAR”
Konuşmasında isim vermeden bazı belediye başkanlarını da eleştiren Canpolat, “Bazı belediye başkanları CHP söylemini ağızlarına bile almıyorlar, onlara seçim kazandıran gençlerimizin yüzlerine bile bakmıyorlar, parti emektarlarına randevu vermiyorlar bunları adım gibi biliyorum. Meclis üyesi listelerini, ilçe yönetimlerini hatta il yönetimini belirlemeye kalkıyorlar. Bakıyorsunuz her biri bir adayın elini tutup Ankara’ya götürüyorlar bunları da adım gibi biliyorum. Belediye başkanları sırça köşklerde değil sokaklarda olacaklar” dedi.
ERDAL AKSÜNGER VE MEHMET SEVİGEN DE KATILDILAR
Cemal Canpolat’ın adaylık açıklamasına 24. Dönem İzmir milletvekili ve genel Başkan’ın bilişimden sorumlu başdanışmanı Erdal Aksünger ile eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen’de katıldılar.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA