SON DAKİKA

Haberertesi

CANPOLAT KAMPI DEĞERLENDİRDİ

CANPOLAT KAMPI DEĞERLENDİRDİ
Bu haber 24 Şubat 2016 - 9:40 'de eklendi ve 520 views kez görüntülendi.

CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞININ İKİ GÜNLÜK ÇALIŞMA VE DEĞERLENDİRME KAMPININ SONUÇ BİLDİRGESİ
CHP İstanbul İl başkanı Cemal Canpolat yaptığı açıklamada il örgütü olarak, Tek hedef etrafında kenetlendiklerini O hedefin de 2019 Yerel Seçimlerin’de İstanbul Büyükşehir’i almak olduğunu ifade etti.
CANPOLAT’IN AÇIKLAMASININ SATIR BAŞLARI
Hafta sonu Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, PM İstanbul üyeleri, İstanbul milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, il yönetim ve disiplin kurulu üyelerinin katılımıyla Kumburgaz Marin Princess Hotel’de iki günlük bir kamp gerçekleştirdik.
Kampta belediye başkanları, milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, PM üyeleri herkes eteğindeki taşları döktü. İki günlük kampta, genel ve yerel parti politikaları, ortak dilin kullanılması, yeni bir çalışma programının oluşturulması konularını tartıştık.
KORDİNELİ ÇALIŞACAĞIZ
Varoşlara yönelik çalışmalarımızı arttıracağız. Ancak bunu yeni dönemde İl Başkanlığımızın koordinesinde, belediye başkanları, milletvekilleri ve PM üyelerimizin katılımıyla gerçekleştireceğiz.
TEK SES TEK YUMRUK
Kampta yeni dönemde tek ses, tek yumruk olma konusunda tam mutabakat sağlandı. Yeni dönemde artık farklı çıkışlara son vereceğiz.
ÜÇ AYDA BİR KAMP YAPILACAK
Toplantıda üç ayda bir İstanbul’da bu yaptığımız toplantıyı tekrarlama konusunda mutabakata vardık. Üç aylık hedeflerimizi ve programlarımızı ortaya koyacağız. Bütün il ve ilçelerde üç aylık hedef konusunda oy birliğiyle kararlar alınacak. Bu toplantılarda hangi ilçelerde etkinlik düzenlenecek, hangi ilçelere gidileceği, hangi ilçelerde hangi politikaların uygulanacağı kararlaştırılacak.
40 KOMİSYON KURULDU
Topluma dokunmak için yaşamın her alanına ilişkin 40 ayrı komisyon kurduk. Komisyonlar aracılığıyla vatandaşlarımızın derdine derman olacağız. Örneğin kentsel dönüşüm mağdurlarının hukukunu korumak için komisyon kurduk. Kentsel dönüşüm mağdurları o komisyona üye olacaklar haklarını arayacaklar.
2 BİN DOKTOR ORDUSU
Yaklaşık 2 bin tıp doktorunun içinde yer alacağı sağlık komisyonu kurduk. Bu komisyon aracılığıyla özellikle varoşlarda yaşayan dar gelirli aileler ile, son yaşanan olaylar nedeniyle Doğu ve Güneydoğu’dan göçmek zorunda kalan vatandaşlarımız ile mültecilerin sağlık sorunlarını çözmeye çalışacağız.
MUHTARLAR KOMİSYON
Muhtarlarımızla ilgili bir komisyon kurduk. Yakında muhtarlarımızla geniş kapsamlı bir toplantı yapacağız. Toplantıya programları uygun olursa Sayın Genel Başkanımız da katılacak. İstanbul’daki muhtarların yarısı CHP’li. Bu komisyonun kurulmasında geç bile kalındığını düşünüyorum.
EMEKLİLER SEFERBERLİĞİ
1,5 milyon emekli vatandaşlarımız için ciddi organizasyonlar yaptık. Yakında üç ayrı toplantı yapacağız. Emeklilere yönelik hedeflerimizi anlatacağız.
İŞ DÜNYASI SEFERBERLİĞİ
İŞ Dünyası’nı da unutmadık. Şu anda esnaf siftah yapamıyor. İş dünyası ciddi zorluklar çekiyor. İş dünyasıyla iki ayda bir biraraya geleceğiz.
ÜYELİK SEFERBERLİĞİ
Kısaca yaşamın her alanında seferberlik başlatıyoruz. Bir yandan halkın ayağına, varoşlara, sokaklara inerken, diğer yandan da halkımızı partimizle buluşturucağız. Büyük bir üyelik seferberliği başlatacağız. 8 Mart’ta beş bin kadın CHP’ye katılacak. Hukuk komisyonu toplantısında 2 bin avukat partiye katılacak. 19 Mayıs’ta ise 5 bin genç partiye katılacak.
ÇEVRE SEFERBERLİĞİ
Bir yandan insan hakları alanında büyük bir mücadele başlatırken, diğer yandan Çevre Komisyonu aracılığıyla sadece İstanbul değil, Türkiye’nin genelindeki çevre sorunlarının tespiti ve çözümü konusunda 21 derneğin içerisinde yer alacağı büyük bir platform kuracağız. İstanbul ve Türkiye’nin her yerindeki çevre katliamına karşı bu komisyon mücadele verecek.
KÜLTÜR VE SANAT SEFERBERLİĞİ
Kültür ve sanat alanında da bir komisyon kurduk. Yaklaşık 300 civarında aydın, sanatçı, sinemacı, ses sanatçısının yer alacağı komisyon hem kültürel faaliyetlerin yükseltilmesi için çaba harcayacak, hem de kültür ve sanat alanındaki sansür ve dayatmalara karşı mücadele ruhunu hayata geçirecek.
10 BELEDİYEYE ZİMMETLENDİ
İstanbul’da yerel seçimlerde kıl payı kaybedilen ilçelerle ilgili yeni bir çalışma başlattık. Bu belediyeleri bizim o ilçeye yakın belediyeye zimmetledik. Belediyelerimiz kendilerine zimmetlenen ilçelerden, Üsküdar, Beykoz, Tuzla, Kağıthane. Eyüp, Küçükçekmece, Başakşehir, Bayrampaşa’nın da belediye başkanıymış gibi orada çalışma yapacak. Artık oranın da sorunlarıyla ilgilenecek. Bu çalışma sayesinde 2019 yılında bu ilçelerin tamamını CHP’nin alacağına inanıyoruz.
2019’DA BÜYÜKŞEHİRİ ALACAĞIZ
Yaptığımız bu içe dönük toplantılar sayesinde, birlik ruhu içinde artık dışa dönük politikaları hayata geçireceğiz. Toplumun her alanına yönelik başlattığımız bu seferberlik sonucunda İstanbul’da girilmedik cadde, mahalle, sokak ve ev kalmayacak. Halka dokunacağız. 24 saat halkın hizmetinde olacağız. Bu seferberlik sonucunda 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir’i alacağımıza yürekten inanıyorum.
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA