SON DAKİKA

Haberertesi

CANDAN YÜCEER KURTULUŞU KUTLADI

CANDAN YÜCEER KURTULUŞU KUTLADI
Bu haber 12 Kasım 2015 - 10:32 'de eklendi ve 306 views kez görüntülendi.

CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ CANDAN YÜCEER TEKİRDAĞ’IN KURTULUŞ YILDÖNÜMÜNDE BİR MESAJ YAYINLADI
24, 25 ve 26. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili ve CHP Parti Meclisi üyesi Candan Yüceer, Tekirdağ’ın kurtuluşu için “Onur ve gurur günümüz” dedi.
İşte o açıklama:
TEKİRDAĞ’IN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU…

“Güzel Tekirdağımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yılının coşkusunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
13 Kasım; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlatılan Kurtuluş Savaşı’na genci yaşlısı, kadını erkeği ile omuz veren Tekirdağ için; Cumhuriyetin ve onun değerlerini özümseyen Tekirdağlılar için gurur günüdür, onur günüdür!”
“TARİHİN AKIŞINI DEĞİŞTİREN DESTAN”
“13 Kasım’da Tekirdağlı hemşerilerim topyekun, büyük bir birlik ve beraberlik içerisinde emperyalizme karşı başkaldırmıştır.
Kurtuluş Savaşı’na can veren, kan veren Tekirdağ, bağımsızlığımız için verdiğimiz, tarihin akışını değiştiren bu destanda en ön safta yer almakta bir an bile tereddüt etmemiştir.”
“ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNET BORCUMUZ VAR”
“Tekirdağlı hemşerilerim bağımsızlığından ödün vermeyeceğini; milletimizin sonsuza kadar var olacağını bütün dünyaya göstermiştir.
Bizler, bu zaferin kolay kazanılmadığını, ülkemizin doğusundan batısına kadar her karış toprağında aziz şehitlerimizin kanı olduğunu biliyoruz.
Bu güzel toprakları emanet eden şehitlerimize, gazilerimize kadar minnet duysak, ne kadar teşekkür etsek azdır.”
“TEKİRDAĞ CUMHURİYET’E SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEKTİR”
“İşgalden zafere, zaferde Cumhuriyete giden bu yolda mücadelelerini yeni nesillere aktaracağımızın, emanetlerine her zaman sahip çıkacağımızın sözünü veriyoruz. Kimsenin kuşkusu olmasın ki Cumhuriyetimiz ilelebet var olacak, Atatürk ilke ve devrimlerine olan bağlılığımız kararlılıkla devam edecektir.
Tekirdağ, kanıyla, bedel ödeyerek kazandığı bağımsızlığına, Cumhuriyetine her zaman her koşulda sahip çıkacaktır.”
“KURTULUŞ KUTLU OLSUN…”
“Büyük devrimlerin öncüsü, fikirleriyle ve düşünceleriyle yolumuzu aydınlatan, ışık olan Ulu Önder Atatürk’ün hürriyet aşkının filizlendiği bu topraklarda, Tekirdağlı hemşerilerim de Atatürk’ün aydınlık yolunda, dün olduğu gibi bugün de emin adımlarla yürümektedir.
Tekirdağımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümünü kutluyor; üstün bir mücadele ile bu güzel vatanı ve güzel ilimizi bizlere bırakan başta Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi, minnetle ve şükranla anıyor; tüm hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA