SON DAKİKA

Haberertesi

ÇAKIRÖZER’İN BAYRAM MESAİSİ

ÇAKIRÖZER’İN BAYRAM MESAİSİ
Bu haber 13 Eylül 2016 - 8:36 'de eklendi ve 333 views kez görüntülendi.

CHP ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ UTKU ÇAKIRÖZER BAYRAM ZİYARETLERİNE ARA VERMİYOR
Çakırözer: İçeride ve dışarıda barış ve huzur istiyoruz
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, bayram öncesi ziyaret ettiği Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde, Suriye’de sağlanan ateşkesin son derece önemli olduğunu belirterek, “Kurban Bayramı için en büyük dileğim hem Suriye’de iç barışın sağlanması ve başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya yönelik terör tehdidinin sona ermesidir” dedi.
CHP YÖNETİCİLERİ İLE BİRLİKTE VATANDAŞIN SORUNLARINI DİNLEDİLER
Sarıcakaya ve Mihalgazi’de CHP ilçe yönetimlerini ziyaret eden Çakırözer, iki ilçedeki esnaflar ve yurttaşların sıkıntı ve taleplerini dinledi. Çakırözer’e Sarıcakaya’da ilçe başkanı Sema Yavuz, Mihalgazi’de ise İlçe Başkanı Mehmet Kahya ve Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Bülent Durna ile ilçe kadın kolları üyeleri eşlik ettiler.
Yurttaşların yaklaşmakta olan Kurban Bayramını da kutlayan Çakırözer, Türkiye’nin iç ve dış politika açısından iyi yönetilemediğini belirterek şu değerlendirmeleri yaptı:
“Suriye’de ateşkes ilan edilmesi umut vericidir. Bu ateşkesin devamında Suriye’de iç barışın sağlanması en çok ülkemizin çıkarınadır. Son 5 yılda Suriye’deki iç savaştan kaynaklanan birçok terör eyleminde yüzlerce yurttaşımızı şehit verdik. Suriye’de barış sağlanması sadece bizim değil tüm dünyanın çıkarınadır. Bugüne kadar Suriye’de sorunun bir parçası haline gelmiş olan AKP hükümeti, artık çözümün parçası olmalı ve ateşkesi desteklemelidir. Büyük önderimiz Atatürk’ün gösterdiği ‘yurtta sulh, cihanda sulh’ politikasına bir an önce geri dönmeliyiz”
TERÖR ve CADI AVI SONA ERMELİ
Bayram için bir diğer temennisinin de terörün sona ermesi olduğunu belirten Çakırözer, “AKP’nin iktidara geldiği 2002 yılında terör bitme noktasındaydı. Son bir yıl içinde yüzlerce asker ve sivilin canına kast ettiler. Ülkemizin içinde de toplumsal barışı ve huzuru sağlamak zorundayız. Maalesef ülkemizi iyi yönetilmiyor” dedi.
ÇAKIRÖZER’DEN AKP’YE “HUKUK KURALLARI İÇERİSİNDE KALIN” ÇAĞRISI
FETÖ ile mücadeleye de değinen Çakırözer, “Bu kanlı 15 Temmuz darbe girişimini yapan Fetullahçı cunta ile onları destekleyenlerden ağır şekilde hesap sorulması gerekir. Biz CHP olarak bunu sonuna kadar destekliyoruz. Ama bu hesap sorma süreci hukukun üstünlüğü ilkesinden sapmadan yapılmalı. Kurunu yanında yaş da yanmamalı. Maalesef ortadaki tablo öyle değil. İş cadı avına dönmüş durumda. Darbe ile de FETÖ ile de ilgisi olmayan Atatürkçüler, solcular, muhalifler de tutuklanıyor, açığa alınıyor. Bu mağduriyetlerin bir an önce bitirilmesi gerekli” diye konuşu.
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA