SON DAKİKA

Haberertesi

ÇAKIRÖZER’DEN DELEGELERE MESAJ

ÇAKIRÖZER’DEN DELEGELERE MESAJ
Bu haber 21 Kasım 2015 - 15:08 'de eklendi ve 361 views kez görüntülendi.

UTKU ÇAKIRÖZER DELEGE SEÇİMLERİNİ DEĞERLENDİRDİ
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, hafta sonu yapılan delege seçimleri konusunda “Demokrasinin en güzel örneğini verdiler” dediği Eskişehir’deki üyelerine teşekkür mesajı yayımladı.
“KATILIM VE OLGUNLUK İÇİN TEŞEKKÜR”
“Cumhuriyet Halk Partisi’nde parti içi demokrasinin temel taşı sayılan mahalle delege seçimlerimizin çok yüksek katılımla ve büyük bir olgunluk içinde gerçekleşmesinden büyük memnuniyet duyuyorum. Parti üyesi yol arkadaşlarımızı gösterdikleri demokrasi anlayışı ve örgütlülük bilinci nedeniyle yürekten kutlarken, bunun diğer partilere de örnek olmasını diliyorum.
“OMUZ OMUZA MÜCADELE VERECEĞİZ”
Üyelerimizin demokratik iradesiyle mahalle delegesi seçilen yol arkadaşlarımızın tümünü en samimi duygularımla kutluyorum. Kendileriyle önce Eskişehir sonra tüm Türkiye’deki demokrasi mücadelemizde omuz omuza mücadele verecek olmaktan büyük heyecan ve onur duyuyorum.
“SEÇİLEN SEÇİLEMEYEN AYRIMI YOK”
Delege seçimlerinde aday olarak parti içi demokrasinin en güzel örneğini veren ancak sandıktan çıkamayan yol arkadaşlarımızı da aynı duygularla yürekten kutluyorum. Demokrasi, kardeşlik ve barış içinde bir Türkiye hedefimizin inşasında seçilen, seçilmeyen ayrımı yapmaksızın tüm yol arkadaşlarımızla birlikte her zamankinden çok daha büyük sorumluluk üstlenmek zorundayız.
“BU SEÇİMİN KAZANANI CHP”
Demokraside olduğu gibi CHP içinde de aslolan örgütlü mücadeledir. Bu yüzden bu seçimlerin kaybedeni yoktur. Kazananı ise partimizdir. Tazelenen delege gücümüzle önümüze çok daha güçlü ve güvenli bakıyoruz. Eskişehir’de gerçekleşen delege seçimlerimizin partimize, Eskişehir’imize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki günlerde yapılacak ilçe ve il kongrelerimizin de aynı demokratik anlayış ve olgunluk içinde geçmesini diliyorum. Özverili çalışmalarıyla bize her zaman ışık tutan emektar parti üyelerimizi, eski ve yeni delegelerimizi, il ve ilçe yöneticilerimizi Eskişehir’imizde gösterdikleri örnek demokrasi anlayışı nedeniyle kutluyor ve başarılar diliyorum”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA