SON DAKİKA

Haberertesi

CABBAR KEMENT İLÇE BAŞKAN ADAYI OLDU

CABBAR KEMENT İLÇE BAŞKAN ADAYI OLDU
Bu haber 26 Kasım 2015 - 12:08 'de eklendi ve 754 views kez görüntülendi.

KAĞITHANE CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN CABBAR KEMENT YOĞUN ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR
CHP’nin çalışkan parti emekçisi Kağıt İlçe başkan adayı Cabbar Kement’e yoğun ilgi devam ediyor
CABBAR KEMENT MAHALLE TEMSİLCİLERİ VE İLÇE DELEGELERİNİ AĞIRLADI
Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde mahalle başkanlarına verdiği akşam yemeği ile başlayan yoğun çalışma, Nurtepe Mahallesi, Sanayi, Yeşilce, Seyrantepe mahallesi, mahalle başkanı ve delegeler ile toplantılar devam ediyor.
CABBAR KEMENT: “BİZLERE DAHA ÇOK GÖREV DÜŞÜYOR”
Sözlerine siyasal süreci değerlendirerek başlayan, CHP Kâğıthane ilçe başkan adayı Cabbar Kement, “Bildiğiniz gibi partimiz olağan kongre sürecini başlatmıştır. Ülkemiz, diktatörlüğün yarattığı baskı-şiddet sarmalının cenderesinde, devlet imkânlarının iktidar tarafından sonunu kadar kullanıldığı yoğun propaganda altında 1 Kasım seçimlerine gitti. Gelişmelerden ve yapılan hazırlıklardan anlaşılacağı gibi seçim öncesi toplumu teslim almak için her türlü baskı-şiddet yöntemlerine başvuranların, yeni dönemde toplumu kucaklayıcı-gerginliği hafifletmeyi amaçlayan bir siyasal atmosfer yaratmayacakları, aksine baskı ve şiddeti daha da arttırıp başkanlık sisteminin adeta dayatılacağı bir döneme giriyoruz. Böylesi zorlu dönemde, Cumhuriyet kazanımlarını korumak ve halkımızın demokratik taleplerini dile getirmek için CHP’ye her zamankinden daha fazla görev düşmektedir” diyen başkan adayı Cabbar Kement 6 Aralıkta yapılacak ilçe kongresinde delegelerden destek istedi.
“KONRENİN ERTESİ GÜNÜ ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ”
Cabbar Kement sözlerinin devamında, “İlçe başkanlığım döneminde tüm partililerimizi kucaklayan, hiç kimseyi ötekileştirmeyen, geçmişimize sahip çıkıp geleceğimizle ilgili ortak aklı öne çıkaran bir siyaset anlayışını hâkim kılacağız. Önümüzdeki dönemde yapılacak olan Kâğıthane Belediye Başkanlığı seçiminde mutlaka CHP’nin yerel iktidarı alması için hemen çalışmalara başlayıp mutlaka kazanacağız. Çok çalışacağız.” dedi.
“KAĞITHANE İÇİN ÇÖZÜM PROJELERİ”
İlçe başkanı olduğunda yapacağı projeleri kısaca anlatan Cabbar Kement, “Her mahallede, her sokakta bir üyemiz olacak. Mahalle başkanlarının, Kadın kolları, gençlik kolları başkanları olacak. İlçe yönetimim 16 kişi değil, 32 kişi olacak, İlçe başkanlığımızda her gün bir yöneticimiz nöbet tutacak, ilçeye gelecek üyelerimizin, halkımızın sorunlarını dinleyip, çözüm üreteceğiz. 11 tane meclis üyemiz var. Bu meclis üyelerimiz her gün bir kişi belirli saatte meclis grup salonumuzda nöbet tutup halkımızın sorunlarını dinleyecek, çözüm üreteceğiz. En önemli projem ise, Kâğıthane’de 19 mahallemiz var her mahalleye partili muhtar adayımız olacak ve biz bu adayı örgüt olarak destekleyeceğiz, sonuna kadar arkasında duracağız. Kimseyi kırmadan, onun bunun adamı demeden örgütümüze sevgi aşılayacağız, ayrıştırmayacağız. Bu bayrak yarışıdır. Ben ve ekibim bayrağı teslim almak onurla daha yükseğe taşımak istiyoruz” dedi

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA