SON DAKİKA

Haberertesi

BEYLİKDÜZÜNDE GARİP İŞLER

BEYLİKDÜZÜNDE GARİP İŞLER
Bu haber 15 Haziran 2016 - 9:39 'de eklendi ve 457 views kez görüntülendi.

CHP’Lİ BELEDİYE AKP İLÇE BAŞKANINA YANIT VERMEKTEN KAÇINDI
AKP Beylikdüzü ilçe başkanı, yerel basına verdiği demeçlerde CHP’li belediyeyi suçlamıştı.
BASIN TOPLANTISI İLE YANIT VERİLECEKTİ AMA…
Bunun üzerine belediyeden yapılan açıklamada Beylikdüzü belediyesi meclis başkanvekili Ömer Şatır’ın basın toplantısı yaparak AKP ilçe başkanına yanıt vereceği duyruldu. Duyuruda şu ifadelere yer verilmişti. “1. Başkanvekili Ömer Şatır’ın katılımıyla bir basın toplantısı gerçekleşecektir. Adalet ve Kalkınma Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İsmail Damat’ın belediyemiz hizmetleri hakkında yerel medyaya yapmış olduğu “asılsız, yalan ve mesnetsiz” açıklamalarına istinaden 15 Haziran Çarşamba günü, saat 14.00’te, Beylikdüzü Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü yerleşkesinde, Beylikdüzü Belediyesi”
BASIN TOPLANTISI İPTAL EDİLDİ…
Beylikdüzü belediyesinden yapılan ikinci bir duyuruda meclis başkanı Ömer Şatır’ın AKP ilçe başkanına yanıt vereceği basın toplantısının “iptal edildiği” duyruldu.
GİZLİ BİR EL DEVREYE Mİ GİRDİ?
Beylikdüzünde günün konusu haline gelen bu gelişmeler beraberinde bir çok soruyu da gündeme getiriyor. Beylikdüzünde CHP ilçe örgütünün ve belediyenin AKP’ye karşıtakındığı bu tutumun siyasete nasıl yansıyacağı ileriki dönemlerde otraya çıkacak.
BELEDİYE BAŞKANI İMAMOĞLU DA AKP İLÇE BAŞKANINA YANIT VEREMEMİŞTİ
Bir süre önce AKP ilçe başkanına iadei ziyaret yapan Beylikdüzü’nün CHP’li belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, ziyaret sırasında AKP ilçe başkanının Kılıçdaroğlu’nu kastederek “yalan, iftira ve hakaretlerle siyaset yapılmaz” sözleri karşısında genel başkanını savunmak yerine “haklısınız, siyasetin dili yerelden başlayarak barışçı bir dil olmalıdır” demekle yetinmişti.
İLÇE VE İL BAŞKANLARINA BİLGİ VERİLDİ Mİ?
Son yaşanan olayın muhatabı belediye görünse de suçlamayı yapanın AKP ilçe başkanı olduğu için CHP Beylikdüzü ilçe ilçe başkanının söz konusu iddialara yanıt vermesi gerekir. Sonuçlardan da il başkanlığı bilgilendirilir.
İL BAŞKANLIĞININ VE GENEL MERKEZİN TAVRI MERAK EDİLİYOR
Gelişmeler karşısında CHP İstanbul il başkanı Cemal Canpolat ve CHP genel merkezin nasıl tepki vereceği merak ediliyor.
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA