SON DAKİKA

Haberertesi

BAŞKAN TOPRAK MAHALLELERDE

BAŞKAN TOPRAK MAHALLELERDE
Bu haber 19 Şubat 2016 - 22:16 'de eklendi ve 400 views kez görüntülendi.

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI HANDAN TOPRAK HER GÜN BİR MAHALLEDE
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, yerinde yönetim anlayışıyla her gün bir mahallede sürdürdüğü saha çalışmaları kapsamında mahalle ziyaret ve incelemelerine devam ediyor.
SON DÖRT GÜNDE DÖRT MAHALLEDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ
Başkan Dr. Toprak, Üniversite, ve Firuzköy, Gümüşpala ve Mustafa Kemal Paşa Mahallelerinde esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
BAŞKAN TOPRAK, MUHTARLARA VE VATANDAŞLARA BİLGİ VERDİ
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, saha çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Dr. Handan Toprak, her gün bir mahallede gerçekleştirdiği saha çalışmalarına Üniversite ve Firuzköy Mahallerinde devam etti. Üniversite Mahalle Muhtarı Gülten Ekici, Firuzköy Mahalle Muhtarı Meral Akverdi, Gümüşpala Mahalle Muhtarı Ali Çiftçi ve Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Topçu’yu da ziyaret eden Başkan Dr. Handan Toprak, muhtarlarla mahalle sakinlerinin taleplerini değerlendirerek, mahallelerde yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin bilgisini paylaştı. Gümüşpala Ömer Seyfettin İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Dr. Handan Toprak, okul müdürü ve öğretmenlerle görüşerek, öğrencilerle sohbet etti.
“AMACIMIZ YERİNDE YÖNETİM ANLAYIŞINI ESAS KILMAK”
Başkan Toprak konu ile ilgili olarak, “Yerinde yönetim anlayışımızla, halka yakın, halktan kopmayan ve halkın sesine kulak veren bir belediyecilik yapacağımızı daha önce belirtmiştik. Her gün bir mahallede gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarımızda bunun gereğini yerine getiriyoruz. Hem hemşehrilerimizin istek ve önerilerini dinliyor, hem de sunduğumuz hizmetlerin bilgisini birinci ağızdan kendileriyle paylaşıyoruz” dedi.
“HER GÜN BİR MAHALLEDE OLACAĞIZ”
Toprak, sözlerinin sonunda “Avcılar’ı yaşanabilir bir ilçe yapmak, hemşehrilerimizin huzur ve güven içerisinde yaşamaları için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belirli bir program dahilinde her gün bir mahallede gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarımızla Avcılarlı hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA