SON DAKİKA

Haberertesi

BANDIRMA’YA HAYIRLI OLSUN

BANDIRMA’YA HAYIRLI OLSUN
Bu haber 06 Kasım 2016 - 8:19 'de eklendi ve 805 views kez görüntülendi.

KAPALI PAZAR YERİ VE YAŞAM ALANI TÖRENLE AÇILIYOR
Bandırma belediye başkanı Dursun Mirza vaatlerini hayata geçirmeye devam ediyor.
6 Kasım Pazar günü açılışı planlanan Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı daha önce belirlenen program dâhilinde açılışı gerçekleştiyor.
KILIÇDAROĞLU KATILAMIYOR
Açılışı yapması planlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Merkez Yönetim Kurulu’nu (MYK) ve Parti Meclisini (PM) olağanüstü toplantıya çağırması nedeniyle açılış törenine katılamıyor.
BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN DAVET VAR
Açılış programıyla ilgili bilgi veren Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza; “Sayın Genel Başkanımızın açılışta bizlerle olmasını istemiştik. Programına uygun olan tarihi de açılış günü olarak planlamıştık. Ancak bildiğiniz gibi ülke gündemi sürekli değişmektedir. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu son günlerdeki gelişmelerden sonra İzmir programını yarıda kesmiştir ve Bandırma programını da iptal etmiştir” dedi.
YILMAZ BÜYÜKERŞEN BANDIRMA’DA
Başkan Mirza Yerel seçimler öncesi ziyaret ettiği, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in açılışa katılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mirza; “Yerel seçimler öncesi çalışkan ve efsane Başkan Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettik. Eskişehir’de yaptığı projeleri yerinde inceledik. “Yaşayan Şehir” sloganıyla hizmet eden Başkan Büyükerşen’in çalışmalarını örnek aldık. Yılmaz Büyükerşen’in Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam alanı projemizin açılışına katılmasından da memnuniyet duyuyoruz” dedi.
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA