SON DAKİKA

Haberertesi

BANDIRMA’DA HİZMET COŞKUSU

BANDIRMA’DA HİZMET COŞKUSU
Bu haber 06 Kasım 2016 - 18:22 'de eklendi ve 1.369 views kez görüntülendi.

KAPALI PAZAR VE YAŞAM ALANI ŞÖLEN GİBİ BİR TÖRENLE AÇILDI
Sait TEMUR/Bandırma
Bandırma Belediyesi tarafından 2015 yılında yapımına başlanan Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı görkemli bir törenle Bandırma halkının hizmetine sunuldu.
ÖNEMLİ İSİMLER VE BİNLERCE BANDIRMALI ÇOŞKUYA ORTAK OLDU
Açılış törenine Bandırmalılar yoğun ilgi gösterdi. Tören alanını dolduran yurttaşların bi çoğu alana sığmadı. Açılışa Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Balıkesir Milletvekilleri Sema Kırcı, Ahmet Akın, Namık Havutça, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Bolu Kıbrısçık Belediye Başkanı Doğan Dağ, önceki dönem Belediye Başkanı Sedat Pekel, Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Belediye Meclis üyeleri, Siyasi Parti temsilcileri, Bandırma’da yaşayan Türk sinemasının unutulmaz ismi Ahmet Mekin, Muhtarlar, Esnaf Odalarının başkanları, çok sayıda yönetici ve vatandaşlar katıldı.
DURSUN MİRZA: “VERDİĞİMİZ SÖZLERİ BİR BİR HAYATA GEÇİRİYORUZ”
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Dursun Mirza: “Öncelikle şunu paylaşmak istiyorum. 2014 seçimlerinde vaatlerimizi içeren broşürlerimizde ne ne vaat etmişsek hepsini hayata geçiriyoruz. İşte bugün Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı’mızın açılışını siz Bandırmalıların huzurunda bugün itibari ile gerçekleştiriyoruz. Kapalı Pazar yerimiz gördüğünüz gibi sadece bir pazar yeri değil aynı zamanda bir yaşam alanı mağazalarıyla, çocuk oyun parkı, düğün salonu, çevresinde bulunan kamelya ve yeşil alanlarıyla birlikte Bandırmaya Belediyecilik alanında bugüne kadar yapılmış en büyük proje.” dedi.
YENİ PROJELER GELİYOR
image
Başkan Mirza konuşmasında yeni yatırımların da müjdesini vererek sözlerini şöyle tamamladı. “Yatırımlarımız sadece Pazar yeri ile sınırlı kalmayacak ben buradan vatandaşlarımıza ve sevgili hemşerilerime bir müjdeyi daha vermek istiyorum. 2017 yılı itibari ile başlayacağımız ilk projeler Cin Çukuru Projesi ve bandırmamızın en büyük eksiği olan yüzme havuzu ve kapalı spor salonu projeleridir. Ben buradan açılışımıza katılan başta Yılmaz Büyükerşen Hocamız olmak üzere tüm herkese ve siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.
YILMAZ BÜYÜKERŞEN’DEN MİRZA’YA ÖVGÜ
Törende coşkulu kalabalığa ve pazar yeri esnafına seslenen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Bandırmalılarla birlikte bu önemli hizmete tanıklık etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bandırma belediye başkanımızı yürekten kutluyorum. Sözünün sahibi, çalışkan, üretken bir başkan. Bu pazar yeri ve yaşam alanının Bandırmalılara hayırlı olmasını diliyorum. Doğrusu biraz da kıskandım” dedi.
AÇILIŞ TÖRENİ ONUR AKIN KONSERİ İLE SONA ERDİ
image
Kapalı Pazar Yerinin açılışına katılan vatandaşlar açılış etkinliklerinin tamamlanmasının ardından Onur Akın konseri ile eğlenerek Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı açılış coşkusunu yaşadılar.
image
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA