SON DAKİKA

Haberertesi

BAKIRKÖY’DE BAYRAKLI YÜRÜYÜŞ

BAKIRKÖY’DE BAYRAKLI YÜRÜYÜŞ
Bu haber 31 Ekim 2015 - 7:38 'de eklendi ve 428 views kez görüntülendi.

BİNLERCE YURTTAŞ 350 METRELİK BAYRAK İLE YÜRÜDÜ
350 metre boyunda Türk Bayrağı eşliğinde fener alayına katılan Bakırköylüler, Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’ndan Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’ne kadar marşlar eşliğinde yürüdü.
BAŞKAN KERİMOĞLU DA EŞLİK ETTİ
Fener Alayına eşi Ömür Kerimoğlu ile katılan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu on binlerce kişilik muhteşem ve coşkulu kalabalığı gördükten sonra Cumhuriyetin 1000 yıl daha yaşayacağına inandığını söyledi.
LEYLA GENCER’E SIĞMADILAR
Fener Alayının ardından Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Erdal Bayrakoğlu ve Leyla Gencer Opera Solistlerinin konseri izleyenlere büyük keyif yaşattı.
KERİMOĞLU: “CUMHURİYET BAYRAMINDA CUMHURİYET MEYDANINA İZİN VERMEDİLER”
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu burada yaptığı konuşmada konseri Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda yapmak istediklerini dile getirerek şunları söyledi: “ Biz aslında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserini Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda yapmak istiyorduk. Maalesef izin verilmedi. Fener Alayına katılan binlerce yurttaşımıza anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.
“CUMHURİYET İLE MİLLET OLDUK”
Başkan Kerimoğlu konuşmasının devamında cumhuriyetin önemine dikkat çekerek şunları ifade etti: “Cumhuriyet bizim gözümüzün nurudur. Cumhuriyet sayesinde ümmet olmaktan çıkıp millet olduk. Cumhuriyeti korumak ve ilelebet yaşatmak bizlerin ve bizlerden sonra geleceklerin en büyük görevidir. Fener alayında gördüğüm binlerce kişilik coşkulu ve kararlı yürüyenler ne 100 yılda ne de 1000 yılda cumhuriyeti yıkmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini bizlere gösterdi. Cumhuriyete ve Atatürk ilke ve ınkılaplarına sonsuza kadar bağlı kalacağız.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA