SON DAKİKA

Haberertesi
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

AYKUT TORUNOĞULLARI’NA YENİ GÖREV

Bu haber 28 Mayıs 2019 - 8:01 'de eklendi ve 48 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
TORUNOĞULLARI AVRUPA TÜRK FUTBOL FEDERASYONU HOLLANDA BAŞKANI SEÇİLDİ
İş insanı, yazar ve ‘Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı’ Aykut Torunoğulları yeni bir görev daha üstlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu Avrupa Türk Futbol Federasyon’nu (ATFF) kurdu. ATFF’nin Hollanda başkanlığına ise spor dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Aykut Torunoğulları getirildi.
AYKUT TORUNOĞULLARI: “TÜRK FUTBOL FEDERASYONU’NU AVRUPA’DA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Görevlendirmenin yapıldığı toplantı sonrasında kas bir açıklama yapan Aykut Torunoğulları şunları dile getirdi. “Türk Futbol Federasyonu’nun talimat ve desteği üzerine kurulan Avrupa Türk Futbol Federasyon’nun( ATFF) Hollanda başkanlığına beni uygun görerek onore eden Değerli başkan Levent Karaca ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Türk Futbol Federasyonu’nu değerli arkadaşım Murat Işık ile beraber Hollanda ve Avrupa’da en iyi şekilde Temsil etmeye ve çocuklarımızın geleceği için çalışmalar yapmak için elimizden geleni yapacağız. Emeği geçen bütün arkadaşlara tekrar sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

SON DAKİKA