SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR’LI KADINLAR ANITKABİR’DE

AVCILAR’LI KADINLAR ANITKABİR’DE
Bu haber 09 Kasım 2015 - 21:47 'de eklendi ve 593 views kez görüntülendi.

10 KASIM ÖNCESİNDE AVCILAR’DAN ATATÜRK’E ŞÜKRAN ZİYARETİ
Avcılar Kent Koseyi “Kadın Meclisi” Avcılar’lı kadınları Anıtkabir’e götürdü.
Avcılar Kent Koseyi “Kadın Meclisi” başkanı Yurdanur Kırıcı, Kent Konseyi genel sekreteri Turgay Halisçelik ve yürütme kurulu üyesi Tuncer Tüt’ün eşliğinde Avcılar’dan Ankara’ya giden 100 kişilik kadın Aslanlı yoldan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine karanfil bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.
AVCILAR HEYETİNE REHBER TAHSİS EDİLDİ
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’ın ziyaret programı öncesinde Anıtkabir komutanlığı ile görüşerek Avcılar’lı kadın heyetine randevu alması sonucu Anıtkabir’de görevli iki rehber tahsis edildi. Avcılar’lı kadınları otobüslerin kapısında karşılayan rehberler Aslanlı yol yürüyüşünden başlayarak Anıtkabir’in her noktasında ziyaretçilere ayrıntılı bilgi verdiler.
ZİYARET SIRASINDA DUYGULU ANLAR
Geziye katılanların çoğunluğu Anıtkabir’i ilk kez gördüklerini ifade ettiler. Atatürk’ün mozolesi, kurtuluş savaşı müzesi ve Atatürk’ün özel eşyalarının bulunduğu bölümlerde gözyaşlarına hakim olamadılar.
İSMET İNÖNÜ’NÜN KABRİNİ DE ZİYARET ETTİLER
Avcılar heyeti Anıtkabir ziyareti sonrasında ikinci Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü’nün kabrini de ziyaret ederek karanfil bıraktılar.
HANDAN TOPRAK’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Avcılar Kent Koseyi “Kadın Meclisi” başkanı Yurdanur Kırıcı, geziye olan ilgiden memnuniyetini ifade ederek bu tür gezilerin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Başkan Kırıcı ve geziye katılanlar başarılı organizasyon ve katkıları için de Avcılar Belediye başkanı Dr. Handan Toprak’a teşekkür ettiler.
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA