SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILARLI ÇOCUKLARIN EĞLENCE ZAMANI

AVCILARLI ÇOCUKLARIN EĞLENCE ZAMANI
Bu haber 31 Ocak 2016 - 15:17 'de eklendi ve 389 views kez görüntülendi.

BELEDİYEDEN ÖĞRENCİLERE BİR HAFTALIK EĞLENCE PROGRAMI
Avcılar Belediyesi eğitim-öğretime kısa bir ara veren öğrenciler için, yorgunluklarını eğlenerek atacakları Çocuk Festivali hazırladı. 1-7 Şubat tarihlerinde Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan Çocuk Festivali etkinliklerinde çocuklar tatilin tadını doyasıya çıkaracaklar.
1-7 ŞUBAT TARİHLERİNDE ÇOCUKLARA ÖZEL PROGRAM
Avcılar Belediyesi yarıyıl tatili nedeniyle 1-7 Şubat tarihleri arasında belediyenin Barış Manço Kültür Merkezinde düzenlenecek olan “Çocuk Festivali” için zengin bir program hazırladı. Sinema, tiyatro oyunları, bilim parkı, planetaryum, deneyler, sürpriz ikramlar ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı festivalde çocuklar, hem tatillerini keyifli geçirecek hem de sanatla iç içe çeşitli aktiviteler yapacaklar.
BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİNDE BİR BİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER ÇOCUKLARI BEKLİYOR
Avcılar Belediyesi Kültür ve Sosyal Müdürlüğü’nün organize ettiği yarıyıl tatili kapsamında düzenlenen “Çocuk Festivali” etkinleri 1 Şubat Pazartesi günü başlayacak ve 7 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek. Barış Manço Kültür Merkezi’nde yapılacak etkinlikler her gün 10:00 – 16:30 saatleri arasında gerçekleştirecek. Barış Manço Kültür Merkezi “Çocuk Festivali” boyunca tüm çocuklara açık olacak. Çocuklar hep eğelenip hem öğrenebilecekleri “Çocuk Festivali” biletlerini ücretsiz olarak Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nden alabilecekler.
BAŞKAN TOPRAK’TAN ÇOCUKLARA DAVET
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, eğitim-öğretime kısa bir ara veren öğrenciler için sürprizlerle dolu bir yarıyıl tatili geçirmelerini planladıklarını belirterek, “Yarıyıl tatiline giren öğrencilerimiz için düzenlediğimiz ‘Çocuk Festivali’nde çocuklarımız yorgunluklarını birbirinden güzel çeşitli etkinliklerle eğlenerek atma fırsatı bulacaklar. 1-7 Şubat tarihlere arasında Barış Banço Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan Çocuk Festivalimize tüm öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA