SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILARDA TOPLU İŞ SÖZLEŞME TÖRENİ

AVCILARDA TOPLU İŞ SÖZLEŞME TÖRENİ
Bu haber 07 Haziran 2016 - 14:37 'de eklendi ve 806 views kez görüntülendi.

CHP’Lİ BAŞKAN HANDAN TOPRAK’TAN TARİHİ İMZA
Avcılar Belediyesinde görev yapan memurların örgütlü olduğu Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) ile Avcılar belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İKİ YILLIK DÖNEMİ KAPSIYOR
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, 2016-18 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesini TÜM BEL-SEN genel başkanı Ömer Salih Erol ve şube başkanları ile
Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen imza törenine TÜM BEL-SEN yöneticileri, şube başkanları ve belediyede görev yapan memurlar katıldı.
26 YILLIK EMEK MÜCADELESİ
TÜM BEL-SEN genel başkanı Ömer Salih Erol tören öncesinde yaptığı konuşmada TÜM BEL-SEN olarak 1990 yılında başladıkları örgütlenme ve hak mücadelesinin sürecini anlatarak Avcılar’da imzaladıkları toplu iş sözleşmesi ile elde edilen yeni kazanımlara dikkat çekti.
KADIN BAŞKANDAN KADINI KORUYAN MADDE
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, konuşmasında toplu iş sözleşmesinde yer alan bir maddeye dikkat çekerek, kadına şiddet uygulayan memurun tespit edilmesi durumunda o memurun maaşını kendisine değil mağdur olan kadının hesabına yatıracaklarını söyledi. Kendisinin de uzun yıllar devlet memuru olarak çalıştığını, bu süreçlerde örgütlü olmayı tercih ettiğini belirten Toprak, “Çalışanlar kadrolu olduğunda emeğine ve örgütlülüğüne olan saygımız çalışma arkadaşlarımıza olan sevgimiz ile, toplu sözleşmeler de bugün olduğu gibi karşılıklı memnuniyetle sonuçlanmaktadır. Umarım taşeron sistemi kalkar ve tüm belediyemize hizmet veren işçilerimizle de böyle toplu sözleşmeler yapabiliriz” dedi.
image
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA